.

Fotbal, Liga a IV-a: În luna februarie se trage la sorţi barajul de promovare

La finalul sezonului competitional din Liga a IV-a , condu­cerea AJF Hunedoara speră ca județul nostru să mai promoveze o echipă în liga superioară.

Formația Jiul Petroșani, pregătită de Damian Militaru pare favorită în lupta pentru acest baraj, chiar dacă nu a terminat prima parte a campionatului pe primul loc. Echipa din Valea Jiului are toate atuurile, chiar dacă nu a terminat sezonul de toamnă pe primul loc din clasamentul ligii a IV-a. Vă reamintim faptul că Jiul Petroșani nu a disputat partida din ultima etapa programată în 2019, cea din deplasare cu Aurul Brad, deoarece microbuzul cu care echipa a efectuat deplasarea s-a defectat în zona orașului Hateg și astfel echipa din Valea Jiului are un meci mai putin disputat.
Pentru promovarea în Liga 3, datele de disputare ale jocurilor de baraj sunt: 13 iunie 2020, ora 18:00, turul, și 20 iunie 2020, ora 17:30, returul, iar stabilirea jocurilor de baraj va fi făcută prin tragere la sorţi în prezenţa tuturor reprezentanţilor asociaţiilor judeţene de fotbal, în luna februarie a.c., de către Departamentul Competiţii al FRF, astfel:
– în conformitate cu împărţirea pe regiuni administrative a ţării și ţinând cont de necesitatea de a avea şase judeţe în fiecare regiune, se împart cele 42 asociaţii rezultând 7 (șapte) regiuni, campioana județului nostru fiind repartizată în Regiunea 4, Vest alături de echipele campioane din județele Arad, Caraş Severin, Timiş, Gorj și Mehedinţi
Pentru fiecare regiune în parte, tragerea la sorţi va fi făcută doar între cele şase echipe, stabilindu-se astfel doar 3 (trei) jocuri de baraj din fiecare regiune. Prima echipă extrasă din urnă pentru fiecare joc de baraj este echipa organizatoare a jocului tur, returul urmând să se desfăşoare pe terenul echipe adverse, care va dobândi calitatea de organizator al jocului. Echipele câștigătoare vor promova în liga a III-a.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate