.

Fotbal: Tragerea la sorţi pentru barajul de promovare în Liga a II-a

Casa Fotbalului a găzduit evenimentul în cadrul căruia au fost stabilite meciurile de baraj pentru accederea în Liga 3 în sezonul 2020-2021.

Au fost trase la sorți mini-grupele barajului de promovare în Liga 3.Campioana județului Hunedoara, care va fi decisă, fie după disputarea ultimelor trei etape din sezonul regulat, fie prin stabilirea acesteia în funcție de clasamentul existent la data înce­tării întreceriii din cauza pandemiei, a fost repartizată în mini grupa B din regiunea 4, din care mai fac parte campioanele din județele Timiș și Mehedinți.
Ordinea meciurilor va fi următoarea:
Ziua 1 – Mehedinți-Timiș
Ziua 2 – Hunedoara-Mehe­dinți
Ziua 3 – Timiș -Hunedoara
Câştigătoarea fiecărei mini-grupe de baraj va primi dreptul de a evolua în ediţia 2020/2021 a competiţiei Liga 3. În jocurile de baraj se aplică si următoarele reguli:
a) nu este obligatorie folosirea jucătorilor juniori, a jucătorilor U19 sau a jucătorilor U21;
b) identificarea jucătorilor (seniori/juniori) se face numai cu carnetul de legitimare sau licenţa;
c) ambele echipe sunt obligate să se prezinte la teren cu două seturi de echipament de culori diferite;
d) echipa organizatoare a jocului trebuie să pună la dispoziţie minim trei mingi de joc pentru buna desfăşurare a partidei.
Cheltuielile necesare pentru organizarea jocurilor de ba­raj vor fi suportate de echipa organizatoare a fiecă­rui joc astfel:
– cheltuielile cu indemnizaţiile arbitrilor și observatorilor în valoare de 3.000 lei, valoare corespunzătoare Ligii 3
– cheltuielile de organizare a jocului: chirie stadion, asigurarea ordinii și siguranţei, a asistenţei medicale și a tot ce implică desfășurarea jocurilor
Echipele participante la jocurile de baraj sunt obligate:
– să achite AJF-ului la care sunt afiliate, până la data de 29 iulie 2020, suma de 3.000 lei, reprezentând cheltuielile cu indemnizaţiile arbitrilor și observatorilor. Nerespectarea acestei obligaţii conduce la neprogramarea echipei clubului în cauză la jocul de baraj și la pierderea jocului prin forfait;
– să asigure toate condiţiile prevăzute de ROAF. pentru organizarea unui joc oficial;
– clubul organizator are obligaţia de a asigura pe întreaga desfăşurare a jocului, asistenţa medicală în conformitate cu prevederile art. 54 din ROAF, corespunzătoare Ligii 3.
Echipa CSM Jiul Petroșani este favorită pentru a fi desemnată campioană a județului Hunedoara, aflându-se în acest pe primul loc în clasament, iar programul celor trei etape rămase de disputat îi este și el favorabil.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate