.

Fotbal: ”Trofeul Campionilor”- ISU Hunedoara, locul II la faza regională

În sala polivalentă din municipiul Sebeș, sâmbătă s-au desfăşurat, o serie de competiții organizate de către Asociația județeană de Fotbal Alba sub tutela FRF. În prima parte a zilei, am urmărit meciurile din prima fază a grupelor din cadrul Campionatului Judeţean de Fotbal în Sală al județului Alba. Competiţia va desemna, în județul vecin, campioana care va întâlni apoi formația campioană din județul Hunedoara.

A urmat un meci demonstrativ între echipele de la AJF Alba şi AJF Hunedoara, care s-a încheiat la egalitate iar revanșa va fi pe terenul de la Deva, probabil în luna februarie.
În ultima parte a zilei fotbalistice de la Sebeș, am urmărit finala interjudețeană a competiției naționale ”Trofeul Campionilor”, în care
s-au întâlnit campioanele din județele Alba și Hunedoara de la Cupa Firmelor și Instituțiilor, mai precis IPJ Alba și ISU Hunedoara. La finalul întâlnirii scorul final a fost 3-3, dar după loviturile de departajare, echipa gazdă, IPJ Alba s-a impus în cele din urmă cu 6-4.
Formația care a repre­zen­tat județul nostru a fost alcătuită din următorii jucători: Valentin Gîmbuță, Erwin Petraș, Adrian Agapi, Adrian Oancea, Claudiu Zamă, Marius Ghera, Oliver Spaniol, Emilian Petrișor, Claudiu Bibarț, Atilla Szemcsuk, Cristian Clej și Ciprian Pepenar, ultimul fiind antrenor jucător al acestei echipe.
Toate partidele desfășurate pe terenul de la Sebeș au fost arbitrate de Marian Bordean – fost arbitru de Liga I și actual președinte al CJA Sibiu, acesta acceptând invitația, alături de noul președinte al AJF Sibiu, Ioan Duma.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate