.

Furtuna din Retezat a afectat un sat din comuna Râu de Mori

Furtuna care a avut loc în noaptea de miercuri spre joi în zona Retezatului a avut efecte nedorite într-un sat din comuna Râu de Mori. Aproape 170 de locuinţe din satul Brazi, cătunul Bălan, au rămas fără curent electric timp de mai multe ore. Defecţiunea a fost reparată prin intervenţia echipelor de depanare ale companiei de electricitate.

„Vântul a suflat cu putere, dar aş putea aprecia că nu a fost ceva neobişnuit pentru zona noastră. La ieşirea de pe Valea Râului Mare există însă o zonă în care vântul bate mai aprig şi aceasta ar putea fi explicaţia pentru faptul că locuinţele celor din Bălan au rămas fără energie electrică. Situaţia s-a rezolvat prin străduinţa celor de compania de curent electric”, a precizat primarul comunei Râu de Mori, Niculiţă Mang.

În rest, în comună nu sunt probleme ce ţin de buna administrare. Şcolile au asigurate lemnele de foc pentru încălzirea copiilor, iar instituţiile îşi desfăşoară activitatea în condiţii normale.

Agenda publică se va concentra, în următoarea perioadă, pe investiţiile şi proiectele necesare pentru a fi puse în practică în vederea dezvoltării locale, mai ales că pe raza comunei se află şi staţiunea turistică Râuşor, care poate deveni un pol de atracţie important pentru acest gen de servicii în judeţul Hunedoara.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate