.

Ghelari. Bărbat reţinut preventiv de poliţişti, după ce şi-a agresat concubina

În data de 31.08.2020, în jurul orei 18.50, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată telefonic de o femeie din comuna Ghelari despre faptul că,  în jurul orei 17:00, în timp ce se afla în locuința comună din localitatea Ghelari, concubinul său, un bărbat în vârstă de 57 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe şi au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului.

În data de 03.09.2020, în jurul orei 19:30, poliţiştii Secției de Poliție Rurală Hunedoara s-au deplasat la adresa persoanei vătămate,  pentru a-i aduce la cunoștință conţinutul sentinței civile emise de Judecătoria Hunedoara  prin care  s-a emis ordin de protecție împotriva concubinului său.

Cu  această ocazie, la respectiva adresă nu a fost găsită persoana vătămată (care a revenit ulterior la domiciliul, fiind plecată în municipiul Hunedoara),  însă poliţiştii au depistat în interiorul locuinței bărbatul de 57 de ani împotriva căruia, la data de 31.08.2020, a fost emis  un ordin de protecție provizoriu valabil pe o perioadă de 5 zile (prin care acesta a fost evacuat din locuința persoanei vătămate și i-a fost interzis să se mai apropie de aceasta).

Având în vedere că bărbatul a încălcat ordinul de protecție provizoriu emis de poliţişti, acesta  a fost condus la sediul Poliției  Municipiului Hunedoara pentru continuarea cercetărilor.

Faţă de bărbat, poliţiştii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea oricăreia din  măsurile dispuse prin ordin de protecție.

Cel în cauză a fost  depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Poliției Municipiului Deva şi urmează a fi prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale.

 ***

La data de 03.09.2020, în jurul orei 22:20, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată telefonic de un bărbat din comuna Ghelari, cu privire la faptul că a fost amenințat de soția lui.

Patrula de siguranță publică  care s-a deplasat la fața locului a stabilit că bărbatul, aflându-se la domiciliul său, a avut niște neînțelegeri cu soția sa, o femeie în vârstă de 34 de ani,  care l-a lovit cu palma în zona spatelui.

Persoanele implicate au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, pentru cercetări.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie, iar în urma întocmirii formularului de risc, față de femeie, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu (pe o perioadă de 5 zile, prin care aceasta a fost evacuată din locuință).

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate