.

Gimnastică: Doi candidați validați pentru funcția de președinte

În ședința Comitetului Executiv al Federației Române de Gimnastică, întâlnire care a avut loc la sediul Ministerului Tineretului și Sportului, au fost validate candidaturile pentru funcția de Președinte FRG ale celor doi candidați înscriși: Carmencita Constantin și Ioan Suciu.

Noul Președinte va fi desemnat prin vot la Adunarea Generală de care va fi reprogramată în funcție de evoluția răspândirii noului Coro­naVirus și va fi anunțat în timp util.
Mai mult, ca modalitate de prevenție și de aliniere la deciziile naționale și internaționale în cazul epidemiei cu noul CoronaVirus, Fede­rația Română de Gimnastică a sistat activitatea de pregătire sportivă din Centrele Națio­na­le Olimpice pentru Pregă­tirea Juniorilor/ Burselor Olimpice pentru Pregătirea Juniorilor și a Loturilor Naționale de Juniori dar și cele de seniori. Totul până la noi dispoziții în contextul dat. Toți componenții centrelor și loturilor sau întors acasă unde se vor afla în toată această perioadă de criză.

Totodată, Federația Româ­nă de Gimnastică a dat curs recomandărilor venite din partea Ministerului Tineretului și Sportului, prin care se solicită suspendarea activi­tăților competiționale desfășurate în spații închise și a decis varianta de a amâna sau anula competițiile naționale și internaționale organizate pe teritoriul României până la noi prevederi.
Federația Internațională de Gimnastică a anunțat că în contextul CoronaVirus a decis anularea și amânarea mai multor competiții ce urmau să aibă loc în perioada următoare, astfel:Cupa Mondială de la Stuttgart (20 – 22 martie), Cupa Mondială de la Cantanhede, Competiția Open pentru juniori de la Cantanhede și Turneul Internațional de la Jesolo au fost anulate iar Cupa Mondială de la Doha a fost reprogramată pentru 3 -6 iunie 2020 ca și Campio­natele Europene de gim- nastică artistică de la Paris și Baku, despre care se poate lua o decizie de reprogramare a acestora în toamna acestui an.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate