Grădina Zoologică Hunedoara își redeschide porțile pentru public

Grădina Zoologică Hunedoara își redeschide porțile pentru public, începând de marți, 19 mai 2020.

Locul de joacă din incinta grădinii zoologice rămâne închis, pentru că suntem încă în stare de alertă și accesul în locurile de joacă din toată țara este interzis. La intrarea în incinta grădinii am pus la dispoziția vizitatorilor covoraș îmbibat în soluție dezinfectantă precum și dezinfectant pentru mâini și vă rugăm să le folositți!

120 de animale din 20 de specii se găsesc la Grădina Zoologică Hunedoara, singurul zoo din județul nostru. • Vedeta locului este puiul de babuin născut în urmă cu un an în captivitate, rod al iubirii dintre babuinul hunedorean Gusti și Maia, adusă la noi din Tg. Mureș. După ce s-a născut, în urma votului popular, puiul de pavian cu mantie a primit numele de Ina Babuina. ?? Tot aici există o mulțime de rase de porumbei: satineți, rolleri, rotați, în total, peste 40 de porumbei care mai de care mai frumoși, precum și fazanul auriu.
“În sfârșit, mă bucur să anunț că de mâine deschidem publicului grădina zoologică, pentru că sunt mulți copii dar și adulți din Hunedoara care nu au văzut niciodată o maimuțică de aproape. În plus, este o bună ocazie să ieșim din case și să ne plimbăm pe aleile grădinii, fără să stăm foarte aproape unii de alții”, spune Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara.
• Prețul unui bilet de intrare la zoo este de 2 lei pentru elevi și studenți, 3 lei pentru pensionari și 5 lei pentru adulți. Grădina zoologică are și un bilet pentru familie, la prețul de 10 lei, care permite intrarea a doi adulți împreună cu copiii lor.
• Orarul de funcționare al grădinii zoologice este de marți până duminică între orele 10:00 – 19:00. Ultima intrare se face la ora 18:30. Lunea, grădina este închisă.
Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate