Handbal masculin: La 16 iunie va avea loc tragerea la sorţi pentru CE 2022

Naționala masculină de handbal a României a fost repartizată în cea de-a treia urnă valorică pentru tragerea la sorți a grupelor de calificare la Campionatul European din 2022, competiție ce va fi găzduită de Ungaria și Slovacia.

Alături de naționala din România, în urna a treia sunt prezente Elveția, Lituania, Bosnia-Herțegovina, Ucraina, Letonia, Polonia, Belgia.
Urna capilor de serie le are în componență pe Norvegia, Suedia, Danemarca, Germania, Franța, Slovenia, Cehia și Islanda, iar în urna a 2-a au fost repartizate Austria, Belarus, Portugalia, Macedonia de Nord, Serbia, Rusia, Muntenegru și Olanda iar cele mai slab cotate echipe, Finlanda, Italia, Turcia, Israel, Estonia, Grecia, Kosovo și Insulele Feroe, vor face parte din urna a patra.
Tragerea la sorți va avea loc la 16 iunie la sediul Federa­ției Europene de handbal de la Viena. Spania, campioana europeană en-titre, Croația, vicecampioana, precum și cele două echipe gazdă, Ungaria și Slovacia, sunt deja calificate direct la turneul final. Alte 20 de formații urmează să-și asigure prezența după partidele din preliminarii.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.