.

Handbal masculin: La 16 iunie va avea loc tragerea la sorţi pentru CE 2022

Naționala masculină de handbal a României a fost repartizată în cea de-a treia urnă valorică pentru tragerea la sorți a grupelor de calificare la Campionatul European din 2022, competiție ce va fi găzduită de Ungaria și Slovacia.

Alături de naționala din România, în urna a treia sunt prezente Elveția, Lituania, Bosnia-Herțegovina, Ucraina, Letonia, Polonia, Belgia.
Urna capilor de serie le are în componență pe Norvegia, Suedia, Danemarca, Germania, Franța, Slovenia, Cehia și Islanda, iar în urna a 2-a au fost repartizate Austria, Belarus, Portugalia, Macedonia de Nord, Serbia, Rusia, Muntenegru și Olanda iar cele mai slab cotate echipe, Finlanda, Italia, Turcia, Israel, Estonia, Grecia, Kosovo și Insulele Feroe, vor face parte din urna a patra.
Tragerea la sorți va avea loc la 16 iunie la sediul Federa­ției Europene de handbal de la Viena. Spania, campioana europeană en-titre, Croația, vicecampioana, precum și cele două echipe gazdă, Ungaria și Slovacia, sunt deja calificate direct la turneul final. Alte 20 de formații urmează să-și asigure prezența după partidele din preliminarii.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate