.

Hunedoara, din nou puternică! Mai mult ca oricând, sistemul de sănătate

Hunedoara este în acest moment pe un drum al schimbării în bine. Programul PSD din perioada 2016-2020 a fost unul  de succes, cu multe schimbări la nivel de județ și cu multe proiecte și contracte semnate, atât pentru proiecte cu finanțări nerambursabile cât și pentru unele investiții susținute de bugetul propriu al județului, pentru perioada 2020-2024.

PSD și-a construit platforma program strict pe solicitările și prioritățile pe care cetățenii județului le-au avut de-a lungul timpului, membrii partidului fiind în permanență în contact cu hunedorenii. Astfel, cu dorință și dedicare, am reușit relansarea proiectelor abandonate de PNL, proiecte pe care cetățenii județului și le doreau finalizate.

PSD continuă investițiile în fiecare localitate în parte, indiferent de culoarea politică a primarilor, punând pe primul loc nevoile oamenilor și nu orgoliile politice. Astfel, vom continua proiectele legate de sănătate, drumuri, rețele de apă și apă uzată, mediu, turism, educație, patrimoniu, agricultură, sport, cultură, culte. Implicarea noastră va fi maximă în absolut toate domeniile menționate!

Județul Hunedoara trebuie să fie un județ prietenos și dinamic, un județ care să facă pași înainte, așa cum se întâmplă încă de acum 4 ani, de când i s-au redat direcțiile corecte de dezvoltare, investind, spre exemplu, doar în sănătate 40 milioane de lei, într-o perioadă în care sistemul de sănătate trebuie să facă față solicitarilor mai mult ca oricând. Se vede, în această perioadă grea pentru toată lumea, că proiectul privind reparațiile capitale ale Spitalului Județean de Urgență Deva este absolut necesar, el începând în 25 aprilie 2019 și având termen de finalizare în 30 aprilie 2023. Modernizările și dotările laboratorului de radiologie și imagistică medicală, a laboratorului de medicină nucleară, precum și extinderea cabinetului de pediatrie din cadrul Ambulatoriului integratal SJU Deva, sunt procese în plină desfășurare, ce se vor finaliza în 30 iunie 2021. Deasemenea, s-au alocat fonduri și pentru Spitalul de Urgență din Petroșani, o unitate sanitară vitală pentru Valea Jiului.

Chiar dacă sistemul de sănătate – azi – reprezintă o provocare nu tocmai ușoară, inclusiv din punct de vedere financiar, el trebuie dezvoltat astfel încât să fie sustenabil și în viitor, lucru de care PSD ține cont.

Proiectul pentru sănătate este complex, dar prin el încercăm să facilităm accesul la aceste servicii, pentru toate categoriile de vârstă și pentru toate categoriile sociale, din întreg județul Hunedoara.

Continuăm!

Deputat Laurențiu Nistor,

Președintele Organizației Județene a PSD Hunedoara

 

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizaţia Judeţeană Hunedoara. Executat de Accent Media SRL. Cod de identificare atribuit de Autoritatea Electorală Permanentă la desemnarea mandatarului financiar:21200019.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate