HUNEDOARA: Muzeul Trenulețelor „Valentin Banciu”, inaugurat de 1 iunie

Grădina Zoologică și Castelul Corvinilor din Hunedoara pot fi vizitate GRATUIT, de copii şi adolescenţi, luni, 1 iunie.

Dragi copii și părinți,

În ultimii ani am sărbătorit împreună Ziua Copilului în parcul din centrul orașului și la ștrand, la grădina zoologică și la Castelul Corvinilor. Am organizat petreceri mari, cu muzică, jocuri și desene pe asfalt, înghețată. Ne-am fi dorit să ne bucurăm și în acest an de atmosfera minunată pe care copiii Hunedoarei o creau în parc, de ziua lor, dar anul acesta nu este ca alți ani, din păcate. Reglementările nu ne dau voie să organizăm o petrecere mare, pentru că trebuie să vă protejăm.
?Vă invităm, dragi copii și adolescenți, să vizitați gratuit Grădina Zoologică și Castelul Corvinilor care își deschid larg porțile pentru voi, luni, 1 iunie 2020! ?
De asemenea, Muzeul Trenulețelor „Valentin Banciu” va fi inaugurat la 1 iunie și copiii au accesul gratuit. Acesta este situat pe Bd. Libertății nr. 4.
Grădina Zoologică Hunedoara este deschisă între orele 10:00 – 19:00, iar Muzeul Castelul Corvinilor, între orele 12:00 – 20:00. Copiii și adolescenții până la vârsta de 18 ani beneficiază de intrare gratuită la zoo și castel, în 1 iunie 2020.
Pentru a putea vizita obiectivele, vă rugăm să respectați normele sanitare și de distanțare socială impuse de autorități.
Sperăm să ne revedem sănătoși anul viitor și să petrecem împreună în Parcul Tineretului și la Ștrand Corvina! La mulți ani tuturor copiilor!
Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate