.

În plină pandemie, un cămin de bătrâni este lăsat fără apă curentă!

Șocant, am putea spune! În plină pandemie un camin de bătrâni, situat în apropierea Devei, a fost lăsat fără apă curentă!

O echipă de instalatori de la Apa Prod a pătruns miercuri 15 iulie,  în incinta unui cămin de bătrâni, fără echipament de protecție, nici măcar mască şi au înterupt furnizarea apei potabile prin ridicarea apometrului, situat în incintă, deşi pe poarta imobilului era scris “CARANTINĂ și  ACCESUL INTERZIS“.

Acest lucru s-a întâmplat cu toate că  factura de apă a fost plătită la zi de către chiriaș, iar în  aceasta lună i s-a refuzat chiriașului, de către furnizorul de apă, de a intra în posesia facturii pentru plata acesteia.

De menționat,  că între proprietar şi chiriaș, există în momentul de faţă un litigiu, dar acest lucru nu dă nimănui, până la pronunțarea unei sentințe definitive, dreptul de a tăia utilitățile – apă, curent, gaze naturale,  mai cu seamă că au fost plătite la zi de către chiriaș, iar contractul este semnat pentru o perioadă de 60 de luni.  În asemenea situație, rezilierea acestuia se poate face pe cale amiabilă între părti sau printr-o sentinţă judecătorească.

Potrivit chiriașului, a fost notificată  și firma de distribuție a apei, respectiv Apa Prod , dar răspunsul unei persoane de aici a fost sec – nu ne interesează! Oare chiar aşa?

Față de această situaţie se pune cel puţin o singură întrebare: Cine răspunde dacă izbucnește un focar de infecție?

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate