Încep lucrările la sistemul de canalizare în Peștișu Mare!

Primăria municipiului Hunedoara a emis autorizația lucrărilor de construire pentru executarea rețelelor de canalizare în Peștișu Mare. Valoarea lucrărilor este de 5.328.673 de lei. Proiectul și realizarea acestuia aparțin societății comerciale APA PROD S.A. Deva.

Extinderea rețelei de canalizare în localitatea Peștișu Mare cu conducte PVC are o lungime totală de 5,55 km și va acoperi tot satul, excepție făcând drumul județean. De asemenea, proiectul prevede și execuția a trei noi stații de pompare a apei uzate și a conductelor de refulare aferente. Vor exista 380 de cămine de racord noi.
„Este un moment foarte important pentru hunedorenii din Peștișu Mare, care așteaptă de zeci de ani aceste lucrări. Suntem în măsură să spunem că aceasta este încă o promisiune îndeplinită și sunt sigur că locuitorii din Peștiș vor fi cei mai fericiți la aflarea acestei vești. Sperăm să nu existe contestații care să prelungească termenul la care încep lucrările, pentru că oamenii s-au săturat să aștepte și este de înțeles”, spune Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara.
În acest moment, lucrările sunt autorizate și pot începe luna viitoare, conform declarației directorului general al S.C. APA PROD S.A., dacă nu vor exista contestații în perioada prevăzută legal pentru aceasta.
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.