.

Înscrierea în clasa pregătitoare 2020 se va prelungi

Înscrierea pentru clasa pregătitoare se realizează în continuare online, iar validarea înscrierii se va prelungi cu o săptămână, după deschiderea școlilor. Totodată, și activitatea de evaluare psihosomatică pentru clasa pregătitoare se va amâna până după reluarea cursurilor.

Autoritățile au mai anunțat că toate activitățile extrașcolare sunt și acestea anulate până la o dată care va fi comunicată ulterior. De asemenea, activitățile din cadrul programului „Școală după școală” care funcționează în unitățile de învățământ de stat sau particulare sunt suspendate în această perioadă, dar și activitățile de formare și evaluare finală destinate personalului didactic din învățământul preuniversitar.

În ceea ce privește drepturile salariale, MEC asigură întreg personalul din unitățile de învățământ preuniversitar de stat și particular acreditat că nu vor fi afectate de măsurile privind suspendarea cursurilor. În plus, se va constitui un Grup de Lucru Interinstituțional pentru evaluarea impactului economic, financiar și bugetar asupra României, generat de efectele epidemiei COVID-19.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate