.

Jiul Petroșani a fost premiată de AJ Fotbal

Pe stadionul “Petre Libardi” din Petroșani, într-un cadru foarte bine organizat s-a desfășurat festivitatea de premiere a echipei de fotbal CSM Jiul Petroșani, campioana județului Hunedoara pentru sezonul 2019-2020.

În prezența Primarului municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, componenții și staff-ul echipei din Valea Jiului au primit medaliile și tricourile de campioni, ca și râvnitul trofeu, oferit de către conducerea AJF Hunedoara. Au fost prezenți la eveniment și câțiva reprezentanți ai galeriei , cei care au fost mereu aproape de formația din Petroșani în acest campionat dificil.
Primarul municipiului Pe­troșani a transmis un mesaj de susținere a echipei pentru barajul de promovare în liga a treia ca și reprezentații Asociației Județeane de Fotbal Hunedoara care le-au urat noilor campioni ai județului succes în jocurile de la barajul pentru promovare în Liga 3 și în Cupa României.
Vă reamintim că CSM Jiul Petroșani va juca în barajul pentru promovare cu echipa campioană a județului Timiș, AS Avântul Periam, cel mai probabil pe 9 august, pe Stadionul din comuna Lupac, echipa din județul Mehedinți, CS Stehaia, cea de a treia echipă înscrisă în baraj, anunâțând că se retrage din competiție datorită faptului că nu poate efectua testele obligatorii pentru coronavirus.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate