.

JUDO: Două medalii pentru sportivele din Deva

Circa 150 de tineri sportivi reprezentând 32 de cluburi și asociații sportive din tară, practicanți ai judo-ului de performanță au participat în week-end la întrecerile din cadrul finalei Campionatului Național de judo pentru sportivi sub 16 ani.

Competiția a fost organizată de către Federația Ro­mână de Judo și s-a desfășurat în sala de la Poiana Brasov, cu respectarea tuturor condițiilor impuse de protocolul încheiat între cele două minis­tere, cel al sporturilor și cel al sănătății cu privire la organizarea și desfășurarea competițiilor sportive în spații interioare.
Tânăra sportivă Cadar Raluca, legitimată la secția din cadrul Liceului Sportiv Cetate Deva unde se pregătește cu prof. Daniel Victor Gîrbovan a câștigat medalia de bronz în cadrul categoriei de greutate – 63 de kg ea fiind întrecută de Hanna Balogh-CSS Tg Secuiesc și de Maria Purcaru – CS Mioveni. La aceeași competiție Bogdan Densorean a ocupat locul loc VII la categoria + 81 kg
O medalie de argint a fost cucerită de către echipa A de junioare de la Sport Club Municipal Deva alcătuită din Andra Norocea, Lavinia Bălan, Alexandra Băidan, Patricia Nistor Andreea Stan, Georgiana Miler și Dalia Robu, toate componente ale Centrului national de pregătire pentru junioare și cadete de la Deva, în timp ce alte două echipe devene s-au clasat ambele pe locul V ratând obiectivul propus inițial, cel de a obține un loc pe podiumul de premiere al competiției.Tinerele judoka din centrul devean sunt pregătite de un colectiv alcătuit din antrenorii Ramona Enache, Doru Bucătaru, Ro­bert Papp, Dumitrița Rus, coodonator fiind prof. Mugur Ciuscă.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate