Judo: Final de an cu medalie pentru deveanul Alexandru Ilie

Imediat după sarbătorile Crăciunului, o echipă de tineri judoka de la categoriile cadeți și juniori, reprezentând România a participat la o ultimă competiție internațională din anul competițional 2019. Este vorba de Trofeul Riviera del Corallo ediția 2019 care a fost organizată în Sardinia-Italia.

Au mai participat la aceste întreceri sportivi din Ungaria, Rusia, Republica Moldo­va, România și din ţara gazdă. Sportivul Alexandru Ilie, legitimat la LPS Cetate Deva a făcut parte din delegația României iar la finalul competiției, după cinci meciuri disputate , el a reusit să urce pe podiumul de premiere cu echipa, cucerind o bine meritată medalie de bronz. Locul I si medalia de aur a revenit echipei tarii gazdă ,Italia, urmată în clasament de formația care a reprezentat Rusia și de echipa din România.
Menţionăm că Alexandru Ilie, este pregătit la centrul devean de către prof. Daniel Victor Gârbovan și este component al lotului reprezentativ de juniori si cadeţi, iar la turneul din Sardinia a făcut echipă cu o serie de luptători de la clubul municipal din Miercurea Ciuc.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.