.

Judo: Sportivii de la LPS Cetate Deva, medaliaţi la Câmpia Turzii

La Câmpia Turzii s-a desfășurat un puternic turneu international la Judo la care au participat 300 de sportivi judoka din 20 de cluburi din țară, la categoriile de vârstă U14-U16, masculin și feminin.

Turneul a fost dotat cu trofeul “Cupa Transilvaniei”. Ca de fiecare data sportivii care au reprezentat L.P.S. “CETATE” DEVA s-au aflat printre medaliații competiției și au urcat pe podiumul de premiere și la ediția din acest an.
Iată seria rezultatelor obținute de către deveni: Raluca Cadar a evoluat la categoria -63 kg, U16 și s-a clasat pe locul II, iar Flavia Vescan s-a clasat pe locul II la categoria -70 kg, U16; Maria Păcurar s-a clasat pe locul III la categoria -52 kg, U14 iar tânărul Bogdan Denșorean pe locul V la categoria +81 kg, U16. Sportivii menționați sunt pregătiți la secția din cadrul LPS Cetate Deva de către prof. Daniel Victor Gîrbovan și Constantin Gabi Vasiliu.
În week-end, la Deva, se vor desfășura întrecerile etapei finale din cadrul Campionatului națio­nal U 18 la care vor fi prezenți cei mai buni sportive de la cluburile din țară. Întrecerile vor de­buta sâmbătă, la ora 10 și se vor încheia duminică, după festivitatea de premiere a competiției.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate