Karate: Examen de centură pentru karatiştii din Simeria

Clubul Sportiv CFR Simeria a organizat recent în sala de sport a Școlii Generale “Sigismund Toduță” din localitate examenul anual pentru acordarea de centură pentru sportivii din localitățile Simeria, Băcia și Geoagiu, practicanți ai karate-ului.

La examen au participat 48 sportivi, care au avut ocazia să își arate cunoștințele dobândite pe parcursul anului competițional 2019.Comisia de promovare în grad și acordare a centurilor a fost alcătuită din președintele clubului Vasile Hrițac, vicepreședintele clubului Adelin Rotariu, Shihan Nicolae Iordăchescu, Sensei Ion Hrițcu, Senpai Claudia Stănuț și Senpai Bogdan Hrițcu, ceea ce a dat greutate și importanță concursului.
Cu această ocazie a fost organizată și festivitatea de premiere a sportivilor anului 2019 la secția de karate a CS CFR Simeria. Au fost recompensați pentru realizările lor în anul competițional trecut Ionuț Vesa,Delia Breazu, Paul Todea, Caitlin Solda și David Todea, toți participanți cu rezultate deosebite în competițiile naționale și international.
Premiile au fost înmânate de membrii comisiei de ates­tare și acordare a centurilor.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.