.

Karate: Sportivii de la Ronin Deva au trecut examenul de grad

Tinerii sportivi de la secţia de karate tradiţional din cadrul clubului ACS Ronin din Deva au avut la sfârșitul săptămânii trecute un examen important din viata lor sportivă.

În fața unei comisii de examinare, plini de energie, cu un bagaj tehnic și fizic foarte bun, tinerii karateka au reușit să promoveze examenul de kyu. După un an de antrenamente intense sub îndrumarea sensei Mircea Popa (maestru emerit al sportului, centura neagră 6 dan), tinerii sportivi au susținut probele de kihon, kata, kumite și pregătire fizică.
Deși anul acesta, activitatea sportivă a fost condiționată de restricțiile impuse de contextul pandemiei de Covid 19 și de protocolul semnat de MTS și Ministerul Sănătății cu privire la activitățile sportive din interiorul sălilor de antrenamente, sportivii de la ACS Ronin Deva au fost obligați să respecte aceste restricții în incinta dojo-ului, ca și reglementarile igienico-sanitare în vigoare.
Felicitari tuturor sporti­vi­lor și cu precădere, sportivului Andre Rerat, care a obți­nut, la doar 13 ani, centura neagră juniori.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate