L-aţi văzut? A plecat voluntar din Spitalul de Psihiatrie Zam

La data de 30.07.2020, în jurul orei 17:00, poliţiştii  Secției de Poliție Rurală Ilia  au fost sesizaţi de către personalul medical cu privire la faptul că pacientul BOLDIJAR IOAN (foto), de 43 de ani, din municipiul Hunedoara, a plecat voluntar de la Spitalul de Psihiatrie Zam, unde era internat, și nu s-a mai întors.

În momentul plecării, bărbatul era îmbrăcat cu bluză și pantaloni de pijama de culoare albă, cu dungi, iar în picioare purta șlapi.

Semnalmente: înălțime 1,58 m, constituție astenică, ochi căprui, păr saten, faţă ovală, ten închis, fără a avea semne particulare vizibile.

Poliţiştii au demarat o serie de verificări, inclusiv în stația C.F.R. Zam şi pe raza localităţii de domiciliu, fiind posibil ca persoana respectivă să fi urcat într-un tren.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au efectuat activităţi specifice în scopul depistării bărbatului şi au solicitat măsura urmăririi naţionale şi  consemnul la frontieră.

oliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.