.

L-aţi văzut? A venit din Sălişte (Sibiu) la Sântuhalm, în interes de serviciu, dar e de negăsit

La data de 15.10.2020, în jurul orei 17:00 Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de o femeie în vârstă de 32 de ani, din judeţul Sibiu, cu privire la faptul că, din data de 14.10.2020, de la ora  06:30, nu a mai putut lua legătura cu soțul său, DUCA DUMITRU, de 45 ani, din localitatea Tilișca, judeţul Sibiu (foto), șofer, după ce acesta a plecat din localitatea Săliște, judeţul Sibiu, cu autoturismul de serviciu spre o societate comercială din localitatea Sântuhalm, unde acesta avea o cursă de efectuat.

Poliţiştii au stabilit că în data de 14.10.2020, în jurul orei 12:00, bărbatul a fost văzut la sediul societăţii din localitatea Sântuhalm, unde a consumat băuturi alcoolice, motiv pentru care nu i-a fost permisă plecarea cu autoturismul de serviciu (acesta plecând pe jos în direcția Simeria).

Semnalmente: bărbatul are aproximativ  1,8 metri, constituție atletică, păr negru, ten măsliniu, ochi căprui, părul tuns scurt, iar la data plecării era îmbrăcat cu o geacă vișinie, pantaloni de culoare închisă și o pereche de ghete de culoare neagră.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii au efectuat activităţi specifice în vederea depistării bărbatului, cu privire la care a fost solicitată măsura urmăririi naţionale.

Poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate