.

La CARP Deva – acuzaţii de conducere discreționară, însușire de bani şi raporturi sexuale!

Miercuri, 25 noiembrie 2020, în cadrul unei conferințe extraordinare a Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Deva, s-a  hotarât schimbarea conducerii instituției.

Motivele invocate în adunarea generală extraordinară, potrivit raportului prezentat, vizează abuzuri în gestionarea patrimoniului economico – financiar, utilizarea discreționară a resurselor financiare de către Francisc Kovacs – președinte al CARP Deva până în prezent, precum şi de acuzații de abuz sexual față de unele angajate.

În replică, Francisc Kovacs susține că totul a fost o înscenare, prin care s-a dorit îndepărtarea sa din funcţie, întrucât, în cei 14 ani de când a condus CARP şi-a făcut pe deplin datoria.

Revenind la tema conferinței de azi, după discuţii intense, s-a ales o nouă conducere a CARP Deva, s-a hotărât schimbarea statutului  organizației pentru a se asigura o transparență totală, în folosul intereselor tuturor membrilor CARP Deva

Director al CARP Deva a fost ales Lazăr Plăcintă, care la finalul întâlnirii i-a asigurat pe toţi membrii că noua conducere a instituției va asigura o activitate corectă, transparentă, în temeiul prevederilor noului statut adoptat azi, precum şi deopotrivă marii familiii a pensionarilor reuniți în organizația deveană.

*Din respect pentru cuvântul scris nu am descris unele scene şi acuzații care au avut loc în cadrul conferinței extraordinare de azi.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate