.

La Petroşani s-a deschis sediul secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule

Prefectul județului Hunedoara, Vasilică Potecă, a fost prezent astăzi la Petroșani, la deschiderea sediului secundar de lucru al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule.

Au participat Traian Berbeceanu – director de cabinet al ministrului Afacerilor Interne și Tiberiu Iacob Ridzi – primarul municipiului Petroșani.

Începând de astăzi, în fiecare marți și joi, între orele 10.30 – 14.00, pentru locuitorii Văii Jiului se vor desfășura activități de preluare și eliberare a documentelor necesare înmatriculării și de obținere a plăcuțelor cu numere de înmatriculare sau provizorii.

Prefectul Vasilică Potecă a precizat că există posibilitatea ca până la sfârșitul anului, la Petroșani să poată fi efectuate și operațiuni legate de obținerea permisului de conducere.

Traian Berbeceanu le-a transmis celor prezenți că în scurt timp relațiile cu publicul vor fi mult îmbunătățită. Vor fi identificate, cu ajutorul primarului Tiberiu Iacob Ridzi, spații suplimentare pentru desfășurarea activității în condiții mult mai bune pentru persoanele care se prezintă la ghișee.

De asemenea, Vasilică Potecă, a declarat că în atenția guvernului și a ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, se află și posibilitatea deschiderii sau redeschiderii în Valea Jiului unor sedii secundare de lucru pentru Registrul Auto Român pentru pașapoarte și un oficiu vamal.

Astfel, locuitorii din cele șase orașe ale Văii Jiului nu vor mai trebui să se deplaseze la Deva pentru rezolvarea solicitărilor referitoare la aceste servicii.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate