.

La Vulcan, doi consilieri PNL riscă să fie excluși din partid!

Într-un comunicat de presă transmis redacţiei , noul președinte al PNL  Huneodara,Vetuța Stănescu, precizează următoarele:

,,Am luat act astăzi, cu surprindere, de prezența colegilor noștri din Organizația PNL Vulcan care, în urma alegerilor locale de duminică, au acces în Consiliul Local, la o conferință de presă comună a PSD și Pro România. Am aflat, de asemenea, că, fără să fim consultați anterior, între reprezentanții majorității partidelor politice cu reprezentare în Consiliul Local Vulcan , inclusiv cei doi consilieri locali ai Partidului Național Liberal, s- a decis să se creeze „o echipă” de lucru, după cum s-a anunțat public.”

Partidul Național Liberal – Filiala Județeană Hunedoara ține să precizeze că nici nu se pune problema unei alianțe ori înțelegeri cu PSD, nici la nivel local, nici la nivel județean. Decizia Biroului Politic Național în acest sens este fermă și clară!

Totodată, dorim să precizăm că cei care au participat la conferința de presă de la Vulcan vor fi propuși spre excludere în prima ședință a Biroului Politic Județean al PNL Hunedoara”, a mai precizat noul lider PNL Hunedoara, Vetuța Stănescu.

Cei doi proaspeți consilieri PNL care riscă excluderea din partid sunt  Dănuț Anghel si Simona Constantin.

Partajează această știre

This Post Has 3 Comments

  1. Cand Sfantul Duh se implica....

    Tulai ! Asta-i de antologia penibilului ! Sa te paraseasca oamenii cand tu esti pe punctul sa castigi alegerile cu un scor zdrobitor si sa preiei toata Puterea falsificand alegerile ? Ca doar asa zice Dom` Presedinte ! Or sti oamenii mai bine care-i situatia sau greata de ce face PNL este mai mare decat orice ? Probabil ca si una si alta. Cinste PNL-istilor cinstiti din Vulcan !

  2. Spune-mi cu cine te aduni.....

    Corect ! PNL respecta aliantele deja facute cu PMP – ul lui Basescu-Petrov si cu USR-PLUS reprezentat de Clotilde, frantuzoaica care a devalizat la miez de noapte sacii cu voturi de la Sectorul 1 al Bucurestiului crezand ca toate camerele de supraveghere fusesera inchise. Ghinion !
    Si cu UDMR-ul care sfideaza romanii pe 1 Decembrie si contesta sistematic Constitutia Romaniei. Cu ei are PNL-ul actual comuniune de idealuri si simtiri ! Felicitari ! Succesuri !

    1. Sa-i cunoastem mai bine pe aliatii PNL

      Il mai tineti minte pe Inginerul Pogea ? Individul care a semnat lichidarea ICSH ! Membru de frunte in partidul lui Basescu-Petrov cu care PNL face acum alianta nationala pentru lichidarea Romaniei.

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate