.

Lovitură de teatru în AUR-ul hunedorean! ,,Fina şi cu Nașa’’, cap de listă

Depunerea listelor pentru Parlamentul României a adus în AUR –ul hunedorean surprize de proporţii.

Fostul candidat la Preşe­dinţia Consiliului Judeţean Hunedoara, avocatul Cosmin Roncioiu şi decan al Baroului Hunedoara, a fost dat de-o ­parte de pe lista de candidaţi pentru Ca­mera Deputaților, de către conducerea ju­de­ţeană a partidului, în fa­voarea altor persoane.
Şocul este cu atât mai mare precum și nedumerirea multor colegi de partid, întrucât la alegerile locale Cosmin Ronciou a înre­gistrat un scor, la nivel de județ, aproape dublu faţă de partid. Situația de faţă riscă să ducă la tensiuni în partid, inclusiv la ple­carea unor membri, oameni cu o viziune po­li­tică serioa­să și apre­ciați în mediile profesionale unde își desfășoară activitatea.
Gurile rele spun că pe locurile întâi atât la Senat, cât şi la Camera Deputaților, se află ,,Fina şi cu Nașa”! De menţionat că, în mai multe rânduri, Cosmin Roncioiu s-a remarcat printr-o atitudine critică asupra unor aspecte şi decizii ale mai mari­lor peste AUR-ul hunedorean.
Contactat telefonic, pre­şe­dintele AUR – organizaţia Hu­nedoara, Tiberiu Bârstan, ne-a precizat că “decizia privind listele pentru Parlament a fost luată în cadrul organizaţiei, fiind una de ultim moment, avându-se în vedere timpul limită pentru depu­nerea candidaturilor”.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate