.

Masca devine obligatorie și în județele Tulcea, Bistrița-Năsăud și Mureș, în spațiile deschise aglomerate

Purtarea măștii de protecție devine obligatorie în spațiile deschise aglomerate și în județele Tulcea, Mureș și Bistrița-Năsăud. 

În Tulcea, autorităţile au impus obligativitatea purtării măştilor de protecţie, începând de vineri, în toate zonele aglomerate, inclusiv în cele de promenadă şi în locurile de îmbarcare şi debarcare a pasagerilor în navele care fac legătura între municipiu şi satele izolate ale Deltei Dunării, scrie Agerpres.

Potrivit hotărârii, purtarea măştii de protecţie astfel încât să acopere nasul şi gura este obligatorie în pieţe, târguri, oboare, zone în care se desfăşoară serbări publice sau pelerinaje, în exteriorul obiectivelor turistice din satele Niculiţel şi Cerna, în zonele de promenadă din municipiu.

“Începând cu data de 7 august, se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, de către toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, care formează grupuri mai mari de şase persoane, prezente pe Faleza Municipiului Tulcea – zona de promenadă, zona de îmbarcare/debarcare nave şi zona autogară/gară, zilnic, în intervalele orare 9,00-14,00 şi 18,00-21,00”, se menţionează în decizia CJSU.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate