.

Măsuri preventive pentru doi bărbaţi din Băcia, care şi-au lovit un vecin, în parcarea unui restaurant din Simeria

În data de 08.02.2020, în jurul orei 23:25, Poliţia Orașului Simeria a fost sesizată despre faptul că, în parcarea unui restaurant din Simeria, un pieton a fost lovit de un autoturism al cărui conducător auto a părăsit locul faptei.

La faţa locului s-au deplasat în cel mai scurt timp echipajele de ordine publică şi poliţie rutieră, care au demarat primele cercetări şi au stabilit că victima este un bărbat în vârstă de  43 de ani, din comuna Băcia. Acesta le-a declarat poliţiştilor că, în urma unor discuții în contradictoriu cu un vecin din comuna Băcia, alături de care a consumat băuturi alcoolice în restaurant, acesta a l-a lovit cu  mașina.

Cel bănuit de comiterea faptei, un bărbat de 39 de ani, a fost depistat de poliţişti pe raza comunei Băcia. Pe raza aceleiași localităţi a fost depistat un alt localnic, un tânăr de 24 de ani, care a fost luat parte la incident (se pare că şi acesta a lovit victima, cu pumnii şi picioarele).

Victima agresiunii a fost transportată la U.P.U. Deva, în vederea acordării de îngrijiri medicale, în timp ce poliţiştii au întocmit, în cauză, dosar de cercetare penală.

În urma administrării probatoriului, în cursul zilei de ieri, cei doi agresori au fost reţinuţi şi prezentați magistraţilor Tribunalului Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

Faţă de bărbatul de 39 de ani, magistraţii au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, pentru comiterea infracțiunilor de tentativă de omor, conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanțe şi părăsirea locului accidentului, în timp ce faţă de tânărul de 24 de ani au dispus masura preventivă a arestului la domiciliu, pentru 30 de zile, pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violenţe.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate