.

Minor, dispărut dintr-o casă de tip familial din Uricani

La data de 30.07.2020, în jurul orei 12:00, poliţiştii au fost sesizați de către reprezentanţii unei case de tip familial din Uricani despre faptul că minorul OZARCHIEVICI ȘTEFAN RĂZVAN (foto), de 17 ani,  a plecat voluntar din unitate în data de 29.07.2020, în jurul orei 20:00 (sărind gardul), și nu a mai revenit.

Minorul are următoarele semnalmente: înălțime 1,50 m., greutate aproximativ 50 kg., păr șaten deschis, tuns scurt, ochi albaștrii, față ovală, având prezentând ca semn particular un tatuaj model cruce și inscripția ”Piti și Ale”. În momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu un tricou de culoare albă, pantaloni scurți negri, iar în picioare purta încălţăminte sport de culoare neagră.

Minorul a mai fost plecat voluntar în repetate rânduri din centrul de plasament din Uricani și din cel din Lupeni, unde a fost instituționalizat (fiind depistat de poliţişti, după ultimele plecări, pe raza orașului Petrila – unde a avut domiciliul anterior).

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii au efectuat activităţi specifice în scopul depistării minorului, faţă de care au solicitat măsura urmăririi naţionale. Poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie, sau să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate