.

Mircea Ioan Moloț, candidat la Preşedinţia CJ  Hunedoara

Luni, 10 august 2020, în cadrul unei conferințe de presă desfășurată la Deva, de către conducerea executivă  a ALDE  Hunedoara, au  fost anunțate mai multe  candidaturi la alegerile locale din 27 septembrie a.c.

La  cea mai importantă functie, cea de Președinte al Consiliului Judeţean Hunedoara  a fost desemnat Mircea Ioan Moloț, președintele organizaţiei județene ALDE.  De subliniat faptul ca Mircea Ioan Moloț a mai deținut această funcție timp  de 11 ani.

În cadrul întâlnirii cu presa, de azi, au fost date publicității numele candidaţilor pentru primăriile Călan – Cristian Cornel Coroiescu,  Loredana  Dragoș pentru Primăria Vața, Cristian Ioan Boldura – Primăria  Cîrjiți, Emanuel Clej – candidat pentru Primăria Deva, Viorel  Demian – actualul viceprimar al oraşului Haţeg care va  fi cap de listă pentru consiliul local.

De remarcat este faptul că, la nivelul judeţului Hunedoara s-a realizat o înţelegere între ALDE şi PSD pentru susţinere politică în anumite localități, unde cele două formaţiuni politice se susţin reciproc – Şoimuș şi Pui, iar în alte localități fiecare partid îşi va avea candidat propiu.

Mircea Ioan Moloț s-a mai referit între altele la faptul că, pe lângă multele lucruri pe care le-a realizat în  mandatele de Preşedinte al CJ Hunedoara, regretă că două mari proiecte au rămas pe dinafară – conurbaţia şi construirea aeroportului  de la Săulești. S-au mai făcut referiri la întâlnirea cu presa, la situatia dificilă în care se regăseşte proiectul  cu deșeurile menajere, lipsa unei strategii de atragere a fondurilor nerambursabile.

Partajează această știre

This Post Has 2 Comments

  1. Hunedoara dragostea mea...

    Se incinge hora ! Pare ca judetul Hunedoara mai este, totusi o miza.

  2. Qvi prodest ?

    Conurbatia este o idee vanturata periodic de liberalii care nu au inici un proiect serios de dezvoltare a judetului Hunedoara.
    Efectul ei evident at fi transformarea municipiului Hunedoara in cartierul muncitoresc si sarac al Devei, asa cum s-a tot practicat de zeci si zeci de ani in care municipiul Hunedoara a fost tinut la un nivel de dezvoltare urbana net inferior “capitalei” . Vorbim de courbatie dar, in ultimii 20 de ani, tronsonul de cale ferata care duce la Hunedoara a fost lasat in paragina parca anume pentru a justifica acest proiect. Sau poate asta este “conurbatia” preconizata ?
    De fapt, conurbatia este o smecherie prin care se incearca mascarea unui proces de evidenta involutie demografica. sociala si economica a judertului Hunedoara, involutie la care nici liberalii de diferite orientari nici PSD-istii si cu atat mai putin USR-istii nu sunt in stare sa ofere solutii !
    Nu sunt in stare nici macar sa le enunte si sa si le asume…..
    O baltire periculoasa se produce pe tot teritoriul Romaniei, inclusiv in Transilvania, cu contributia tuturor fortelor politice actuale. Singurele forte multumite de aceast involutie sunt Ungaria si apendicele ei din Romania: UDMR-ul

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate