.

Mirii anului 2021 își pot programa online căsătoria civilă, pe site-ul Stării Civile Deva

Cuplurile care vor să-și unească destinele, anul viitor, în municipiul Deva își pot programa deja ziua, ora și locația oficierii căsătoriei civile direct pe site-ul Direcției Publice Locale de Evidența Persoanelor și Stare Civilă Deva – www.evp-deva.ro, secțiunea ”Servicii rezervări online” – Rezervare oficiere căsătorie civilă.

Potrivit reprezentanților Stării Civile, serviciul online de programare a căsătoriei nu elimină obligația soților de a se prezenta la ghișeele D.P.L.E.P.S.C. Deva, pentru completarea declarației de căsătorie și depunerea actelor necesare încheierii căsătoriei programate online, cu 10 zile calendaristice înainte de data căsătoriei (termenul include atât ziua efectuării declarației de căsătoriei, cât și ziua oficierii căsătoriei).

Toate detaliile cu privire la programarea online a căsătoriei la Starea Civilă Deva pot fi consultate pe www.evp-deva.ro, în secțiunea ”Rezervare oficiere căsătorie civilă” – ”Informații utile”.

Serviciul online de programare a căsătoriei civile este disponibil, de asemenea, și pe site-ul oficial al Primăriei Municipiului Deva – www.primariadeva.ro, la secțiunea ”Servicii online”.

Programarea online a cununiei civile poate fi utilizată doar în cazul căsătoriei încheiate între cetățeni români. În cazul căsătoriei cu un cetățean străin, care implică o procedură complexă, programarea se efectuează exclusiv la sediul Direcției Publice Locale de Evidența Persoanelor și Stare Civilă Deva (B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 12, etaj I, telefon 0254.216.718), de luni până vineri, între orele 8:30-16:30.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate