MTS va mări bugetele federațiilor

Bugetele federaţiilor sportive pentru 2020 vor fi corectate în funcţie de impactul pandemiei de coronavirus asupra activităţii fiecăreia, a declarat ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe.

“Cu siguranţă vom reaşeza bugetele federaţiilor. Există şi o obligaţie din partea noastră de a reaşeza aceste bugete, pentru că foarte multe dintre competiţiile, evenimentele, activităţile bugetate din această perioadă de trei luni trebuie corectate. Nu s-au suspendat, trebuie corectat toate activităţile, banii de acolo îi vom reporta spre activităţile care se amână sau se reprogramează, spre campionate care se refac în toamnă”, a declarat Stroe.
El a precizat că vor exista şi cazuri în care unele bugete alocate de stat să fie suplimentate, dacă reprezentanţii federaţiilor o vor cere: “Deci, în mod obligatoriu vom reface bugetul fiecărei fede­raţii şi sunt sigur că putem să suplimentăm bugetele dacă există dificultăţi de natură financiară şi dacă ne vor solicita acest lucru. Avem până în momentul de faţă discuţii cu mai multe federaţii care ne-au solicitat întâlniri pentru a reaşeza bugetul şi pro­babil că o vom face la rec­ti­ficare într-o lună, maximum două. Cu siguranţă. Modelul va fi la fel, o voi face public, va fi transparenţă şi în ceea ce priveşte sumele şi alocările către fiecare sport în parte”.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.