.

Mutare pentru Diaspora. Gheorghe Popescu: Să arătăm că românii nu sunt proştii şi hoţii Europei!

Se încearcă schimbarea modului în care sunt priviţi şi catalogaţi românii, printr-un studiu care să arate care este adevărata valoare a celor care au plecat peste graniţă.

Gheorghe Popescu, pre­șe­dintele fondator de onoare al partidului ‘Forța Națională’, a declarat, la DC News TV, că, întrucât românii sunt foarte buni pe sectorul IT, ar trebui ca acest domeniu să fie subiectul unei strategii naţionale de dezvoltate. Totodată, preşedintele fondator al Forţei Naţionale, a afirmat că e nevoie să se arate cu adevărat care sunt calităţile românilor care lucrează peste graniţă şi care au fost denigraţi şi etichetaţi în nenumărate feluri.
“Măsura care a fost stabilită, cu privire la neplata impozitului pentru cei care lucrează în IT cred că e una care a ţinut încă vie dorinţa de a lucra în acest sector. Se poate, dacă există o strategie naţională – există o companie românească unică în lume în domeniul inteligenţei artificiale – de sprijinire, concret, şi cu oamenii care pun suflet, vom putea să facem mult mai mult în domeniul IT. Pentru că inteligenţă avem, este inteligenţă românească suficientă. Trebuie să analizăm, să facem o statistică pentru a vedea contribuţia pe care au adus-o la dezvoltarea Europei şi a umanităţii românii care au plecat peste graniţă. Şi noi vom face acest studiu ca să-l prezentăm românilor.
Pentru că picătura asta chinezească, zilnică, că suntem proşti, că suntem analfabeţi, că suntem hoţi şi tot ceea ce înseamnă mizerie umană ni se aruncă nouă în spate”, a explicat Gheorghe Popescu.

Partajează această știre

This Post Has One Comment

  1. Permiu Nobel pentru evaziune !

    In sfarsit, aflam care este liantul celor care lucreaza in IT si al diasporenilor: neplata impozitului pe venituri !
    Tare doctrina, tare partid ! Ce ar fi daca nimeni n-ar mai plati impozite in Romania ? Ar veni Forta Nationala si, incordandu-se voiniceste, ar salva bugetul tarii ? Poate ne spune si noua Dl Popescu ceva despre modul in care va proceda. Ar putea castiga si un premiu Nobel pentru economie pentru asemenea descoperire !

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate