.

Natalia Intotero, locul întâi la Camera Deputaţilor

Brădeanca  Natalia Intotero a fost desemnată cap de listă pentru un nou mandat  la Camera Deputaților din partea  PSD  Hunedoara.

Decizia  a fost luată în cadrul unei întâlniri a reprezentanților social – democraţilor hunedoreni şi are la bază implicarea sa în calitate de actual deputat şi fost ministru  în soluţionarea multor probleme de interes social şi economic la nivel local, precum şi promovarea și susținerea comunității românilor de pretutindeni.

Potrivit declaraţiilor făcute  cu ocazia depunerii candidaturii la BEJ  Hunedoara, Natalia Intotero a precizat, între altele, că va candida pentru un nou mandat ,,cu dorința de a continua munca în folosul hunedorenilor. Vreau să mulțumesc tuturor colegilor şi colegelor pentru încrederea și susținerea acordată. Așa cum am fost și până acum, parlamentarii PSD rămân o echipă unită în folosul hunedorenilor, în folosul românilor. Din cele peste 80 de proiecte legislative pe care le-am inițiat, peste 40 au devenit legi care sunt în vigoare, inclusiv pentru hunedorenii noştri. Vă asigurăm că vom fi o echipă unită în continuare şi vom acționa tot timpul pentru a sprijini, în orice împrejurare pe hunedorenii noştri”.

Alături de Natalia Intotero pentru Camera Deputaților pe liste, în ordinea locurilor, mai figurează  Ilie Toma, respectiv  Viorel Sălan.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate