.

O companie le dă angajaților o primă de 1000 de euro pentru că poartă mască. 160.000 de oameni vor primi acest bonus

Daimler, grupul mamă al Mercedes, acordă angajaților o primă de pandemie de o mie de euro. Este o formă de bonificare a personalului pentru costurile economice şi personale, cum ar fi obligativitatea purtării măştii sau lucrul de acasă.

Aproximativ 160.000 de angajaţi din Germania sunt eligibili pentru acest bonus, a anunţat compania.

În Germania există un cult al premierii angajaților. Cei din industria auto au o participație la profitul realizat de companie. Angajații eligibili de la Daimler au primit circa 1.100 de euro fiecare din profitul aferent anului trecut. Cota pentru 2018 a fost mult mai consistentă de aproape 5.000 de euro.

Însă Daimler își permite acum să acorde prime pentru că perspectiva s-a îmbunătățit. Grupul se așteaptă la profit în acest an, similar cu cel de anul trecut, care a fost la 2,7 miliarde de euro.

În 2018, profitul a fost de aproape trei ori mai mare.

Dar față de estimările preliminare din pandemie, când se aștepta să intre pe pierderi, este totuși un rezultat bun. În trimestrul trei, Daimler a avut un rezultat financiar bun, cu un profit operațional în creștere cu 14%, care a venit pe fondul unei scăderi a veniturilor și a numărului de unități vândute. Revenirea pieței din China a ajutat cel mai mult producătorii germani.  /www.digi24.ro

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate