.

OPINII: Amărăciunea alegătorilor şi bucuria hoţilor de a fi aleşi

Schimbările și furtunile vieții sunt create personal, de fiecare, de nimeni altcineva. Nicio persoană nu poate intra în viața și traiul omului și să le dea peste cap, fără permisiunea lui. Schimbările din viața ta reflectă furtunile din interiorul tău, create și întreținute de emoțiile negative: furii, frustrări, îndârjiri, frici, nesiguranțe, invidie etc.

Atunci când tu nu îți rezolvi aceste emoții conștientizându-le, ele rămân acolo, în interior, și atrag alte emoții, de aceeași calitate, „partenere” tăcute, care își unesc forțele. Iar la un moment dat, toate vor căpăta forța unei furtuni sau a unui uragan. Energia emoțiilor poate fi incredibilă. Dacă sunt emoții pozitive, ele declan­șea­ză vindecarea corpului. Dar dacă sunt negative, distorsionează câmpul electromagnetic măsurabil al fiecărui organ, ajungând, în final, să destabilizeze întregul corp, cu toate câmpurile lui.
Şi, uite aşa, apare boala. Nu poţi da vina pe toţi ceilalţi, pentru că nimeni nu te poate enerva fără acceptul şi voia ta. Primii trei pași spre potolirea furtunii din tine şi readucerea liniştii sunt: CONŞTIENTIZAREA, ACCEPTAREA și ASU­MA­REA PERSONALITĂȚII, ob­servă-ţi trăirea, sesizează furia, încrâncenarea, dorinţa de a face rău, de a jigni. Pentru aceasta, ai nevoie să atingi un grad de maturitate. Cât timp alegi să te comporţi infantil, ca un prunc mic, vei arăta într-una spre ceilalţi, pârându-i. Nu te judeca, nu te înfuria pe tine și nu regreta.

Conducătorii nu mai țin la oamenii care i-au ales

OARE i-au ales sau se aleg singuri prin furt, mizerii umane, diverse trucuri. De ce ne dorim globalism? Pe noi ne ajută cu ceva sau ne transformă într-o colonie, asemănătoare unui ghetou de la marginea unui oraș, o colonie de la marginea UE. Cea mai tare lecție a oferit-o, în urmă cu mulți ani, poporului român și conducătorului ei, un țăran, Petrache Lupu. Profeţia făcută de Petrache Lupu care, în legătură cu sărbătoarea Acope­rământului Maicii Domnului, spunea la 1 octombrie 1936:
”Un mare imperiu va cu­prinde Europa şi România sfântă va fi cucerită fără să se tragă cu tunul. Mai mult, poporul minţit şi ademenit, va dori să fie cucerită ţara lui Decebal şi a lui Traian. Mari nenorociri se vor abate asupra românilor. Se vor băjeni cu milioanele, vor fi inundaţii şi cutremure mari, secetă mare, furtuni, din senin. Doi ani, România, Europa, toată lumea o să fie cuprinsă de o nouă boală, o nouă ciumă. Bogatul o să ceară săracului adăpost şi mămăligă. Ţara o să fie trădată de cei care o conduc, iar banul o să fie singura religie. Degeaba preoţii şi vlădicii or să ridice Crucea lui Hristos, că nu vor fi ascultaţi şi lumea o să râdă de ei. Hoţii or să fie domni şi curvele, doamne! Mai mulţi ani, România o să fie bârlogul tâlharilor şi va avea felinarul roşu drept stemă. Războiul o să ne bată la uşă şi disperarea îşi va găsi sălaş în sufletul românilor. Când o să piară ultimul trădător de ţară şi toţi românii se vor pocăi, toți se vor întoarce acasă, o minune se va întâmpla şi Maica Domnului o să-şi întindă Acoperământul peste Grădina ei salvându-ne pe toţi, pe toţi românii şi aducând pace, bunăstare şi bucurie. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”
Este tulburător cum Petrache Lupu a „văzut” cu atâta precizie, peste aproape un secol. Mai rămâne să se împlinească partea bună cu „mântuirea, pacea, bunăstarea şi bucuria”! Când te bazezi să termini un partid sau stat semănând, oră de oră, zi de zi, numai ură și dezbinare între oameni, mulți încep să-și evalueze conducătorii. Și atunci, vine întrebarea: cine a greșit, noi sau ei?

Atenție la capcanele pe care vi le întinde vechiul sistem de valori, bazat pe puterea dispusă piramidal. Unii dintre li­derii celor mai puternice state ale lumii vă dau de înțeles că lumea în care trăiți devine, pe zi ce trece asemenea unui ocean, care pare să fie din ce în ce mai tulbure. Iar pentru asta, ați avea nevoie de un ”vas” sigur, precum și de un ”echi­paj” pe măsură. Ideea periculoasă pe care ei o avansează, într-o formă mai blândă, dar și mai șireată, este că ar trebui să vă lăsați conduși de un căpitan ”competent”, decât de o masă așa-zis amorfă, fără direcție. Este un atac subtil la sistemul democratic! În realitate, lucrurile stau cu totul altfel.

Atenție la războiul informațional !

Care va fi din ce în ce mai dur și se va desfășura pe toate fronturile!
Șeful statului spunea ca PSD împrăștie numai ură, fiind acuzat de toate răutățile, de 30 de ani, a acestei țări. PNL este cumva un partid nou? Nu sunt nici cu PSD, nici cu PNL sau USR. Dar noi chiar nu putem spune adevărul despre fiecare în parte? Nu a existat în ultimii 30 de ani și PNL? Chiar nu mai gândim ce vorbim și vorbim fără să gândim? Observ că acest Guvern merge din prostie în prostie. Ura pe care Președintele o seamănă, nu înseamnă fărâmițarea PSD-ului cu ajutorul lui Ponta și Tăriceanu, susținuți de oameni din servicii, ci duce la falimentul și distrugerea acestei tari. USR va fi NAȘUL lui Iohannis și al PNL. Să ajungi să compari PSD cu Covid-19, este o nebunie! Președintele merge la Magdenburg, în 14 octombrie, pentru decernarea premiulul ”Otto cel Mare”, aport adus la unificarea UE. Mai înțelegeți ceva?! Cine dorește Oculta?
„Problema principală pentru România o reprezintă faptul că Președintele, numit Klaus Werner Iohannis, este el cel atacat de o uriașă aroganță și, o spun foarte clar, ficatul domniei sale se hrănește cu foarte multă ură și obsesie de putere absolută. Sunt boli extrem de grave și, în opinia mea, Domnia sa obișnuiește să disemineze ură, venin și aroganță, ori acest personaj nu poate fi președintele României, mai ales într-o situație de criză, de care, guvernul domniei sale pe care îl patronează și pe care l-a patronat, inclusiv atunci când a furat în timpul pandemiei sau când a furat alegerile, împreună cu camarazii lor din USR, este responsabil pentru criza din să­nătate, economică și socia­lă, în care se găsește România”, spunea senatorul Titus Corlățean.
Alegerile locale ne-au demonstrat cât de slabi suntem conduși de cei din fruntea țării, existența statului paralel și existența intereselor străine în care votul nostru exprimat nu mai contează decât sa fie alegeri, să vadă toți ,,prostia și hoția românească” și cea internațională. Vedem hoția pe viu și nu recunosc, trăim în Țara lui Papură-Haos.

Au învins ura şi frica, două sentimente mutilante!

Klaus Iohannis şi-a văzut visul cu ochii: cultivarea urii demente faţă de PSD şi pesedişti, precum şi crearea unei imagini apocaliptice despre evoluţia pandemiei. Au găsit terenul prielnic şi au rodit: mari oraşe, tradițional roşii, au devenit, prin forţa urii şi prin frica alegătorilor de virus, galbene. La Bucureşti, cum am mai scris, a fost altceva decât alegeri normale: a fost un ordin executat mili­tăreşte, cu artileria grea scoasă, profesionist, la găurit inamici virtuali. Manipularea ”feisbucistică” a SRI şi tabletele făcătoare de minuni ale STS
şi-au îndeplinit, o data în plus, misiunea.
Cum este posibil să alegi Primar General un om de legătură cu interlopii? Cine este șeful interlopilor? Când am spus, categoric, că la Bucureşti statul paralel făcuse deja jocu­rile înainte de ziua alegerilor, mulţi m-au luat în balon. Şi dintr-o tabără şi din cealaltă. Primăria Generală şi Primăria Sectorului I au fost marile mize ale oculţilor. Şi au fost adjudecate la scor, în marja de eficienţă de plus/minus 5% a “sistemului”, validată încă de la prezidenţialele din 2014. Și acum, la parlamentare, se știe deja cine câștigă!
Nu spun şi n-am spus niciodată că Firea sau Tudorache or fi fost nişte lumini. Dar să preferi acestora nişte caricaturi administrative (şi nu numai) ca Nicuşor Dan şi Clotilde Armand, înseamnă mâna “necuratului”. Cineva afirma că “cetăţenii au fost mai deştepţi decât politicienii”. Nici nu e greu să se întâmple asta. Dar tocmai de aceea, ei nu puteau să o voteze, pe bune, şi în procent de 45%, pe Clotilde Armand. Să fim serioşi! Sectorul I, colonie franceză? Câmp tactic pentru Dacian Cioloş şi Emmanuel Macron? Iată că da! Allez les bleus! Ăştia patrioţi! Voila cum întregim tricolorul politic: după roşu şi galben, avem acum şi albastru pe frontispiciul marilor primării națio­nale. Merci beaucoup!
De ce la alegeri suntem 19 milioane de locuitori, iar în realitate suntem 15 milioane. Dacă și alegerile se fură, atunci Terra se va numi România Furată. Cât ar părea de paradoxal, marele învins al acestor alegeri este PNL. PSD nu intră în competiţia pentru lingura de lemn, el căzând la pământ, numărat până la 9, imediat după europarlamentare.

Cine este marele câştigător?
Exact USR, partidul statului paralel! În favoarea cui a făcut, deci, jocurile statul paralel la Bucureşti şi, probabil, la Timişoara? Se vede cu ochiul liber, de la o poştă!
La alegerile politice pentru consilii, PNL s-a prăbuşit până undeva în jur de 17%, în oraşele importante unde şi-a băgat coada statul paralel. Diferenţa de voturi până la 32 – 35%, unde să se fi dus? Aţi ghicit din prima: la USR!
De-asta erau așa de plouaţi la declaraţii în seara alegerilor, toţi peneliştii. Şi de-asta nu a ieşit Klaus Iohannis să celebreze “marea victorie”. Pentru că, de fapt, pentru el şi PNL-ul lui, aceste alegeri au fost o mare înfrângere. Cu ocazia, asta am înţeles şi motivul pentru care i-a invitat Klaus Ioha­nnis la Cotroceni, pe Ludovic Orban şi Nicuşor Dan. Ştiind care va fi rezultatul, că Nicuşor Dan a fost deja ales de sistem, Iohannis a vrut să-i ceară viitorului primar al Bucureştiului angajamente de fidelitate; primul fiind, ca duminică seara să serbeze triumful său cu PNL şi nu cu USR. Ceea ce, cum aţi constatat, s-a şi întâmplat.
Am ajuns o țară în care nu mai înțelegem nimic. Hoții nu mai sunt pedepsiți de nimeni, că ei fură braț la braț cu procurorul, jandarmul și alții care trebuiau să apere legalitatea. Daca ne întoarcem la profeția lui Petrache Lupu, vedem că suntem, încă, în plină decădere. Și, dacă citim cu atenție acea profeție, nu cred că avem acum motive de a spera la mai bine. „Când o să piară ultimul trădător de ţară şi toţi românii se vor pocăi”… ”Toți au funduri la fel, capetele nu sunt la fel”, Nicolae Iorga.
Aceasta este marea întrebare: CÂND? Dacă și acum hoții de la alegeri câștigă, ADIO stat de drept! Iar atunci denotă altceva, că cele doua palate supraveghează ,, legalitatea hoției”!

Al dumneavoastră același
Prof. Ioan Romeo Mânzală

Partajează această știre

This Post Has 3 Comments

  1. Tarziu. Prea tarziu ?

    Petrache Lupu a avut o premonitie de geniu pe care majoritatea romanilor n-o pricep niici acum ! Dovada rezultatele ultimelor alegeri. Dupa Ciuma Rosie si Lepra Galbena vine USR-PLUS, acest COVID 19 politic, aparent mai putin agresiv decat o gripa, in realitate atat de letal cum nu poate fi decat un virus pentru care nu avem si nu putem produce in timp util anticorpii necesari. Marile centre urbane ale Romaniei cad ca mustele contaminate de acest virus cu ADN neomarxist, grefat cu tot ce trebuie pentru a distruge valorile si institutiile fundamentale ale natiunii romane: Biserica si morala Crestina in primul rand. Normal ca este sustinut de “tinerii frumosi” LGBT, cu curcubee in suflete.
    Liberalii care sperau sa capitalizeze manifestatiile din Piata Victoriei s-au trezit si “infestati” pana-n gat si cu marile centre urbane “luate”. Cum s-ar spune, si batuti si….cu banii luati ! Vorba cantecului: – Dar hai sa ne avem ca frati, toooti suntem putin “luati” ! Partidul care traieste cu pozele Bratienilor spanzurate pe peretii cladirii din Modrogan in care inca mai miroase a Basescu si Udrea, a devenit purtatorul unui monstruos foetus bicefal care va irumpe la 6 Decembrie pentru a distruge totul in jur, incepand cu “gazda” PNL. Nepricepand ce li se intampla, Sica-Mandolina si Stapanul sau de la Cotroceni, se dau de ceasul mortii sa grabeasca alegerile care-i vor executa. Ce-i drept, nici nu au loc de intors fiindca o luna sau doua de amanare ar insemna sa faca bugetul/2021 si sa-l treaca printr-un Parlament care inca nu este al lor ! Pentru competentii de Catu si Sica orice altceva pare preferabil fiindca nu au aflat cum este cu USR-PLUS….. In curand PSD-ul infiltrat pe toate partile, o sa li se para singurul partener rezonabil…. Mai ales ca nu mai poate nici macar sa citeasca o motiune altundeva decat acasa, in baie….
    Pentru Romania si romanii lucizi urmeaza vremuri de cosmar in care vor trebui sa asiste “pe viu” la sfasierea si terfelirea Romaniei pentru care au luptat ei si inaintasii lor. Pentru ceilalti, care nu vad mai departe de grija orei urmatoare, cand vor intelege ce se petrece chiar acum, va fi fost prea tarziu. Mult prea tarziu.

  2. Cu neuronii sub sapca !

    Ce vedem in Romania sunt ecourile unui razboi mult mai mare a carui batalie decisiva se duce in Statele Unite unde fortele “progresiste” (in fond neomarxiste), s-au activat la maximum pentru a distruge sistemul de valori american reprezentat de Presedintele si Candidatul Donald Trump. Care a fost “surprins” cu Biblia in mana…. Ghinion ! ar fi spus un purtator de sapca de pe la noi, prieten bun cu sexoasa Clotilde, fata cu sacii de voturi in spinare, filmata la la miez de noapte de o camera obraznica ce nici nu trebuia sa existe. Va fi dezafectata si trimisa la supravegherea gainilor din crescatorii…..
    Ce se petrece in SUA este o batalie in care o eventuala victorie a progresistilor neomarxisti ar avea drept consecinta inevitabila schimbarea radicala a echilibrului geostrategic in favoarea Chinei si a aliatului ei de circumstanta, Rusia. Pricepe oricine, chiar si Catu sau Orban, care ar fi consecintele pentru Romania. Asa ca mai toata mass media damboviteana (cu rarisime exceptii) militeaza pentru candidatul “progresist”, Joe Biden, imbogatit din afacerile dubioase facute de fiul sau in Ucraina dar si in Romania pe vremea regimului securistoid Basescu. Este clar de ce si cum se pozitioneaza si intelectualii lui Basescu….
    Mandrul purtator al sepcii primite de la Trump, si PNL-ul lui (ca al Bratienilor nu mai este de mult !) cu care face ordine prin Romania lucrului bine facut, incearca sa joace la doua capete. Ca si Germania de altfel de unde primesc indicatiile pretioase…. Prin 1939-40, Romania a mai trecut printr-o situatia asemenatoare ascultand docila ordinele de la Berlin, de era sa dispara ca stat ! Asa ca, daca tineti la tara asta, rugati-va pentru Trump ! (Si pentru Melanie….) Cereti-i ca data viitoare, sa puna si putina minte in sepcile pe care le da. Macar un neuron-doi, de samanta…

  3. Lucrul bine facut, pas cu pas....

    “Dacă și acum hoții de la alegeri câștigă, ADIO stat de drept! Iar atunci denotă altceva, că cele doua palate supraveghează ,, legalitatea hoției !”
    Domnule Profesor, de fapt hotia este dictata de la un singur palat, celalalt nefacand decat s-o administreze….. O face atat de prost incat USR-istii lui Nicusor si Clotilde le fura osul din farfurie. Dovada ce s-a petrecut la Timisoara si in Sectorul 1 al Capitalei….Abia se abtin sa-si scoata ochii doar fiindca nu se face intre “corbi”.
    Pentru Romania si romani, Ghinion !

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate