.

OPINII: Noapte bună, Românie tristă!

Este un război al Omului împotriva Omului. Un război care a fost îndelung pregătit și care nu a început de ieri, de azi. Este războiul din care, mulți dintre conducătorii noștri știu despre el și, cu orice preț, au creat ,,sisteme” de distrugere a acestui popor. Cei care l-au pornit nu au cum să iasă decât învingători, pentru că acum se folosesc de cea mai puternică armă: frica, și nu orice fel de spaimă, ci, cea mai mare dintre toate.

Frica viscerală de moarte!
Prin acest război, în toate etapele lui se urmărește dezumanizarea, înnebunire omului, alienarea omului, îmbolnăvirea omului, crești­neas­că, spirituală și tru- pească. Astăzi ne dăm seama că pentru acest război a fost pregătit intens terenul. Acesta s-a pregătit de ani de zile. În primul rând, consumăm hrană plină de otravă, iar oamenii nu zic nimic. Se vede pe față, conducătorii noștri înlesnesc asemenea nenorociri, acceptând asemenea „bombe” de la multi­na­țio­nale sau corporații. Încarci căruțul cu vârf la hipermarket și după aceea, să mori de cancer, diabet etc. Ne-au exploatat stăpânii noștri toate slăbiciunile și defectele, comoditatea, lenea și au îndreptat arma tehnologiei, care e minunată, numai împotriva noastră.

Am devenit sclavii tehnologiei!
Nu mai merge nimeni la ghișeu să-și achite facturile, plătește comod, online, din fotoliu (de acasă). Nu mai merge după țoale în magazine, cumpără online (de acasă), mâncarea se comandă online (de acasa), operațiunile bancare se pot face tot online.
Exercițiu fizic, ioc! Elevii și studenții nu mai merg la școală sau facultăți, lucrează toți de acasă, cu ajutorul tabletei. Mișcarea va fi o minune în viața unui om, iar mâncarea otrăvită, duce la moarte sigură. Fără nicio luptă cu noi ne-au făcut sclavii telefoanelor mobile, ale aplicațiilor, suntem controlați și supravegheați non-stop. Iar nouă ne-a plăcut acest rău. Bate omul din palme, ca maimuța: ” iote, ce aplicație mișto, îmi arată unde sunt gurile de canal fără capac, să nu cad în ele!”
De ce să-și folosească omul vederea? Aplicațiile văd și gândesc mai bine și mai repede. Oamenii nu au evoluat, s-au îndobitocit parcă mai rău, parcă sunt scăpați din ospiciu. Nu mai vorbesc unii cu alții, se mint unii pe alții, inclusiv se manipulează unii pe alții. Este cea mai cruntă involuție. Mulți nu știu să mai citească o carte, un ziar, nu mai vorbesc să mai intre într-o bibliotecă.
Omul s-a alienat, nu mai e în stare sa citească trei rânduri, fără să-și piardă răbdarea. S-a îndepărtat de alți oameni, a devenit egoist, e mulțumit că are telefon deștept. Acum, de când au pretextul ideal (pandemia), cu atât mai mult stăpânii continuă planul de online-izare, digitalizare, prin platforme patronate de Oculta.

Cine e în spatele platformei?
Dar în spatele pandemiei? Cine a sponsorizat proiectul? Cum cine, moșul ăla de zic unii că e “doar un ungur urât si inofensiv”, Soroș!
Noi, cei de pe plaiuri mioritice, ne uitam la șefii noștri ca la soare, pentru că ne-au pus botnițe și ne-au condamnat la pușcării medicale. Să ne luăm adio de la grădinița în condiții normale și, bineînțeles, să nu uităm să purtăm mască și să dăm astfel exemplu copiilor sub cinci ani, care văzându-ne pe noi, adulții, vor purta și ei.
Copii purtând măști, fără posibilitatea de a intra în contact direct cu alți copii, stând cu ochii în laptopuri și tablete, de unde vine…educația. Educația bazată pe ideologia lui Johannis, că nu degeaba a sesizat CCR-ul. Acești copii vor deveni orice, numai oameni, nu!
Părinții nu-și mai pot apăra copiii. Ei nu mai știu să gândească, asculta orbește ordinele tuturor care se perindă pe la putere și țin de domeniul patologiei obsesive. Repetarea unor gesturi cu tulburări de comportament se numește sindrom obsesiv-compulsiv și mulți suferă de labilitate constituțională psihio-afectivă, însotită de manifestări psihiatrice. Obsesia este boala cu care au reușit o finuță spălare de creier.

Acum ne obsedează coronavirusul
Purtatul măștii, spălatul obsesiv pe mâini, distanțarea fizică/socială. Știrile catastrofale ne-au tâmpit de cap. Înainte, dacă purtai vara fular la gât, te socoteau nebun. Să trăiești contra naturii umane (adică exact ceea ce doresc stăpânii de la noi) înseamnă să fii un mort viu. Nimeni nu ne mai apară, îi interesează doar voturile. Cred că v-ați convins, cei din sistemele de forță (poliție, jandarmerie), clasa politică sau chiparoșii bronzați, nu dau doi lei pe statul de drept şi niciun leu pe lege. În lupta asta sunteţi aproape singuri, voi împotriva lor ! Împotriva unei mase de manevră, atât de necesară Palatelor Cotroceni şi Victoria, odată la patru ani. O masă de manevră împărţită atent în două. Pentru că, una era diaspora în 10 august, una mai condimentată cu „rezişti” bine plătiţi şi altceva reprezintă adunăturile de colorați, violenţi genetic faţă de lege şi reprezentanţii acesteia. Iar ceea ce s-a petrecut, nu este decât rezultatul deciziilor idioate şi imbecile, luate cu bună ştiinţă de clasa politică de-a lungul timpului. La violență răspunzi cu aceeaşi monedă. Cu atât mai mult cu cât aceste evenimente au avut loc de Paşte şi provocatorii nu au fost ro­mânii cuminţi din casă, nici bătrânii de peste 65 de ani, nici măcar cretinii #rezistenţi. Nu, au fost ţiganii noştri colindători de UE şi educaţi în ale democraţiei de Vestul ăsta care ne vrea binele! Ca­tegoric, la sfârşitul incidentelor, tot voi veţi fi cei care aţi greşit, nu aţi procedat cu tact, aţi agresat bietul contribuabil şi i-aţi limitat drepturile câştigate, altfel cum, după o Revoluţie sângeroasă. Scenariul este acelaşi ca în 10 august, cu diferenţa că acum la putere sunt tocmai cei care v-au stigmatizat şi v-au făcut agresori. Ludovic, nu erai tu cel care, cu guriţa ta şi cu vocabularul care are cel mult 50 de cuvinte, spuneai că în 10 august, Jandarmeria şi Poliţia au acţionat „în contradicţie cu legea, neexistând niciun motiv pentru intervenţia în forţă”? Tu erai, bată-te să te bată, doar că acum s-a schimbat modificarea, Ludovic Orban. Eşti în altă poziţie. Ieri, poliţiştii şi jandarmii au acţionat altfel decât zice legea ? Nu, au acţionat aşa cum trebuia, poate puţin prea blând pentru gravitatea incidentelor, doar că acum nu te-am văzut pe sticlă, Ludovic Orban. Nici pe tine, nici pe Vela, să ieşiţi şi să fiţi de partea oamenilor legii! Oamenii ăștia au respectat legea și au apărat statul de drept.

Spre ce ne îndreptăm?
Să trăim într-un SF apocaliptic, în care oamenii sunt mânați ca niște vite imbecilizate, numai să muncească, până vor fi înlocuiți de roboți și să consume chimicalele servite frumos, ambalate cu diverse denumiri apetisante? Sub pretextul unui vaccin salvator pentru o epidemie ciudată, pentru care se descoperă pe zi ce trece simptome tot mai apocaliptice. Ba că se transmite numai prin secreții-salivă, ba că se transmite și prin aer, prin atingere, prin naiba să îi ia, că nici ei nu știu ce să mai inventeze. Ba ca e bine să porți mască, ba ca nu e bine. Masca trebuie sa fie de un anumit fel, dar poți purta și un batic, poți merge la cumpărături în hipermarket, dar nu poți merge la teatru, poți să te înghesui în avioanele ce te duc la sparanghel, dar nu poți bea o bere pe terasa… Copiii mici nu se îmbolnăvesc, ba da, ei poarta cei mai mulți viruși. Dacă nu ai simptome poți îmbolnăvi pe alții, nu mai ai voie sa ai alte boli, mori cu ele, covidul e rege. Medicii au uitat de jurământul lui Hipocrate, au jurământul ba­ni­lor, declari covizi, primești bani, de la mic la mare, de la persoană fizică la spital, la stat.

Știri alarmante peste tot!
Optezi la sută numai despre covid. Înnebunești de cap și ești bun de manipulat. Sari la gatul vecinului care a uitat masca acasă. Suni la telefon să demaști dușmanul umanității.
Minciuna, dezinformarea, ating cote alarmante. Nu mai ști ce pe cine să crezi. De la conducători, care se contrazic între ei, și care închid ochii când cei din gașca lor încalcă legile de ei făcute, legi pentru care omul de rând plătește la greu dacă le încalcă, până la afaceriștii care, mână în mână cu politicienii, se îmbogățesc pe frică și disperarea noastră, toți profită de minciună și manipulare.
Dispar sute de firme și de locuri de muncă, oamenii sunt disperați și caută un pai de care să se agațe, dar mai marii zilei se îmbogățesc solicitând imunitate în fața legilor. Dacă cei dinainte au modificat legile justiției, cei de acum, care atunci erau în opoziție și defăimau la greu puterea de atunci, acum pro­fită de acele legi, scăpând basma curată și cu sacul plin. De dragul „binelui național” și de grija „poporului”, toți și-au dat mâna să apuce cât mai bine banii pandemiei, Câțu, Tataru, Arafat, Rafila etc.
Triste vremuri, domnule Orban, domnule Câțu, domnule Iohannis! Ori nu vedeți, ori nu vă pasă de nimic!
Homo homini lupus… omul e lup pentru oameni!

Al dumneavoastră același
Prof Ioan Romeo Mânzală

Partajează această știre

This Post Has 5 Comments

  1. Romania la ATI

    Domnule Profesor…. Platim propria noastra comodiatte, lene si dezertare de la comandamentele crestine !
    Tocmai s-au publicat datele privind averea colosala acumulata de patronul FB, masura a oceanului de prostie si iresponsabilitate umana.
    Mlaus, Lucovid, Catu, Matu, Isoleta, etc nu sunt niste pioni marunti manevrati prin nenumarate fire care duc in toate directiile numai la romani si la Romania nu ! Ar fi bine deci daca prostiile comise de ei ar fi doar rodul prostiei si iresponsabilitatii….
    Iar Romania este deja pe perfuzii, intr-o imaginara sectie ATI unde este mentinuta in viata doar pentru a se recupera in liniste organele reutilizabile.
    Mugurel stie de ce si cum.

  2. Manzala Romeo

    Aveti dreptate,din pacate ne plac lucrurile usoare,lenea,barfa,hotia,minciuna,manipularea,incultura etc
    Viata bate filmul la romani.
    Noi nu mai citim ,alergam dar nu stim directia unde ne indreptam.
    Ne vindem pe 1leu!
    Va astept cu mult drag !

    1. Din sectia ATI

      Avem dreptate dar murim cu ea in mana !. Singur….
      Romania first !

    2. P.S.

      Sa-i multumim lui Cornel ca tine in viata ziarul asta !
      Sanatate tuturor !

    3. Criza morala sau criza de leadership ?

      Romanii s-au comportat exceptional cand au avut lideri adevarati !

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate