.

Patriarhul României: Mesaj fără precedent pentru Guvernanți

Într-o recentă luare de poziție, Patriarhul României, Preafericitul Daniel, a lansat un avertisment foarte dur pentru autoritățile din România, legat de Sărbătorirea Sfântului Dimitrie Cel Nou, spunând printre altele:

,În toamna anului 1989, cu prilejul sărbătoririi Hramului Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou, în 27 octombrie, autoritățile comuniste au interzis închinarea la Sfintele Moaște. Această umilire a Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou a fost răsplătită, în sensul că, peste câteva luni, regimul comunist a căzut. Dumnezeu nu se lasă batjocorit. El este îndelung răbdător, dar este și drept.’’
Mesajul, de o duritate fără precedent, adresat actualului Guvern, poate fi interpretat și ca un atac la ființa și fibra poporului român de către o clasă politică antiromâ­neas­că. Acest popor, în decursul timpului, a rezistat vicisitudinilor vremurilor doar datorită credinței milenare.
Mai mult, interzicerea petrecerii Crăciunului în familie sau a Anului Nou, un gest iresponsabil, încolțit în mintea unor antiromâni, va duce la o inflamare a majorității cetățenilor, situație care poate degenera în revolte și mișcări de stradă, lucru nedorit de nimeni.
Cert rămâne un singur lucru: nu se știe cât îi vor mai răbda românii pe acești tirani care desconsideră națiunea noastră, în favoarea unor interese externe. România a devenit o colonie, iar apropia­­tele alegeri de la 6 decembrie, nu vor face altceva decât să schimbe buzunarele în care vor curge robineții cu bani !
Sub teroarea pandemiei, poporului român i s-a pus cizma pe grumaz, vinovat de tot ce se întâmplă fiind doar omul de rând, care este terorizat de autorități, este hăituit și amendat, uneori fără temei legal. Sfinte și imaculate sunt doar structurile de putere….
În rest, suferință şi durere!
Cornel Poenar

Partajează această știre

This Post Has One Comment

  1. Aferim !

    Preafericitul are multa dreptate dar cu libercugetatorii si sectantii LGBT argumentele sale cad in urechi surde !

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate