.

Popice: Competiţiile naţionale, îngheţate până la o nouă decizie

Deși se aștepta ca în perioada următoare să se reia și activitatea la nivelul secțiilor de popice din țară, acest lucru nu este încă posibil, mai mult, federația de specialitate a decis să înghețe întrece­rile pentru copii și juniori.

Secretarul clubului Inter Petrila, Daniel Bolog ne-a declarat că a primit o adresă de la Federație prin care clubul este anunțat oficial că s-au înghețat toate competițiile la nivel de juniori și seniori, la popicele.
“Din punct de vedere sportiv este un lucru rău. Nu este bine pentru sportivi, protocolul nu se poate res­pecta din considerente financiare, sunt cheltuieli costi­sitoare. Sunt deschise antrenamentele la sala de popice din Petrila, dar în condiții foarte riguroase. Fiecare popicar trebuie să folosească bila lui, distanțare de doi metri, nu au voie să folosească dușuri. Condițiile impuse de protocol nu ar putea fi îndeplinite chiar daca am face tot ceea ce ține de noi, ar fi ceva costisitor. Personal, nu știu ce ar avea de câștigat un sportiv aflat la distanță de doi metri și care să folosească doar bila lui persoanală. Mai aşteptăm să vedem și la nivel de Federație ce se întâmplă. De asemenea vom vorbi și cu antrenorul Marcel Dobrică să vedem cum e mai bine. Are și el dreptate. Oprirea activității sportivilor pentru un termen atât de lung afectează. Vom încerca să găsim o cale de mij­loc”, a spus Daniel Bolog.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate