.

Popice: Sportivii hunedoreni printre laureații Turneului Final individual

În perioada 7-9 februarie 2020, pe Arena de popice aparținînd clubului Inter Petrila, s-au desfășurat întrece­rile ediției din acest an a Turneului Final indivi­dual la popice pentru juniori U18 în probele de clasic, sprint şi tandem, atât la masculin cât şi la feminin.

Au fost prezenți la această competiție peste 60 de spor­tivi din țară, reprezentând 14 cluburi de profil afiliate la Fe­derația Română de Popice.
Sportivii de la Siderurgia Hunedoara pregătiți de Mănea Manea au obținut o serie de rezultate de top, ei aducând la vitrina cu trofee a clubului 2 medalii de aur, 3 de argint şi 7 de bronz. Iată seria rezultatelor obținute de tinerii popicari hunedoreni: la masculin Adrian Isăilă- aur la indivi­dual clasic și argint la tandem mixt, o medalie de aur la tandem pentru pere­chea Tudor Opre și Raul Chiș, ultimul dintre ei cucerind și o medalie de bronz la sprint.
În întrecerea feminină Noe­mi Budoi, a câștigat o medalie de argint la individual clasic și una de bronz la tandem, Erika Kali a adus la palmaresul clubului o medalie de bronz la sprint, Karina Lapoși –o medalie de argint la sprint și una de bronz la tandem împreună cu colega ei de club, Andreea Cărămidariu iar Eliza Călin o medalie de bronz la individual clasic.
Tânărul sportiv de la Inter Petrila, Alexandru Denis Pădurean, a obținut medalia de argint la individual clasic.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate