.

Premierea elevilor, sportivilor, profesorilor și antrenorilor

52.000 de lei este suma totală pe care Primăria și Consiliul Local al Municipiului Hunedoara au alocat-o pentru premierea elevilor, sportivilor, profesorilor și antrenorilor acestora care au obținut rezultatele deosebite în anul școlar 2019-2020.

În total, 125 de elevi și sportivi, respectiv 31 de profesori și antrenori au primit premii în bani. Valoarea premiilor este cuprinsă între 200 și 500 de lei, în funcție de performanțe.

„Anul 2020 ne-a dat toate planurile peste cap, însă ne-am dorit să nu renunțăm la premierea elevilor și sportivilor hunedoreni care, în anul școlar 2019/2020, au obținut rezultate deosebite la competițiile în care ne-au reprezentat. Este felul nostru de a le arăta mulțumirea pentru performanțele pe care le-au obținut, fie că vorbim despre învățătură sau sport. Din păcate, foarte multe competiții au fost anulate din cauza pandemiei”, spune Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara.

Premiile au fost acordate antrenorilor și profesorilor, care le vor împărți elevilor și sportivilor pe care i-au pregătit și antrenat. Am ales această variantă pentru a limita contactul cu un număr mare de persoane. Sperăm ca de la anul să ne întoarcem la festivitatea de premiere care ne aduce pe toți împreună și care reprezenta o bună ocazie de a socializa.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate