Premierul Ludovic Orban își reia activitățile la Palatul Victoria după ce și al doilea test pentru coronavirus a ieșit negativ

Premierul Ludovic Orban va fi prezent în această după-amiază la Palatul Victoria pentru activităţile curente, după ce rezultatul celui de-al doilea test pentru COVID-19 pe care l-a făcut în cursul dimineţii a fost negativ, informează Guvernul.

“Prim-ministrul Ludovic Orban a făcut în această dimineaţă al doilea test pentru COVID-19, la 10 zile după ce a intrat în contact cu un realizator tv diagnosticat pozitiv. Rezultatul testului premierului este negativ. Ca atare, prim-ministrul va fi de astăzi prezent la Palatul Victoria pentru activităţile curente”, se arată în informarea Executivului, citată de Agerpres.

Guvernul se reuneşte în şedinţă de la ora 17.00./Sursa: http://stiri.tvr.ro/

3 raspunsuri
  1. Sica, fa-te ca lucrezi !
    Sica, fa-te ca lucrezi ! says:

    Vezi ca s-a golit barul si trebuie iar sa faci plinul, Sica ! Sa bagi numai d`ala bun de cel putin 12 ani !….Si baga mult, ca daca l-ai luat pe Petrov in alianta iti trebuie un stoc dublu, poate chiar triplu. Doar stii ce sugativa de neam prost este !…. Asa ca spune-i lu` Catu sa fie atent cand face rectificarea bugetului. Ametitul ala care n-a fost bun nici de Prim Ministru este in stare sa uite….
    Cat zici ca a ajuns mai numarul infestarilor ? Cam 3500 ? Ok, Suntem in grafic, ne ajung fraierii pana la alegeri da` vezi sa nu cedezi la amanare ca iar intri in ruptura de stoc ! Las` ca vorbesc eu cu Ciolacu dar, oricum, ia-ti si tu un frigider mai mare ! Hai, la treaba !.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.