.

Premierul Ludovic Orban își reia activitățile la Palatul Victoria după ce și al doilea test pentru coronavirus a ieșit negativ

Premierul Ludovic Orban va fi prezent în această după-amiază la Palatul Victoria pentru activităţile curente, după ce rezultatul celui de-al doilea test pentru COVID-19 pe care l-a făcut în cursul dimineţii a fost negativ, informează Guvernul.

“Prim-ministrul Ludovic Orban a făcut în această dimineaţă al doilea test pentru COVID-19, la 10 zile după ce a intrat în contact cu un realizator tv diagnosticat pozitiv. Rezultatul testului premierului este negativ. Ca atare, prim-ministrul va fi de astăzi prezent la Palatul Victoria pentru activităţile curente”, se arată în informarea Executivului, citată de Agerpres.

Guvernul se reuneşte în şedinţă de la ora 17.00./Sursa: http://stiri.tvr.ro/

Partajează această știre

This Post Has 3 Comments

  1. Sica, fa-te ca lucrezi !

    Vezi ca s-a golit barul si trebuie iar sa faci plinul, Sica ! Sa bagi numai d`ala bun de cel putin 12 ani !….Si baga mult, ca daca l-ai luat pe Petrov in alianta iti trebuie un stoc dublu, poate chiar triplu. Doar stii ce sugativa de neam prost este !…. Asa ca spune-i lu` Catu sa fie atent cand face rectificarea bugetului. Ametitul ala care n-a fost bun nici de Prim Ministru este in stare sa uite….
    Cat zici ca a ajuns mai numarul infestarilor ? Cam 3500 ? Ok, Suntem in grafic, ne ajung fraierii pana la alegeri da` vezi sa nu cedezi la amanare ca iar intri in ruptura de stoc ! Las` ca vorbesc eu cu Ciolacu dar, oricum, ia-ti si tu un frigider mai mare ! Hai, la treaba !.

  2. Garcon, incepe activitatea !

    Cu un cub sau cu doua, Dom` Sica ?
    Dom` Petrov, la fel ?

  3. Un alcooltest la baiatu cu mandolina ! Canta fals.... !

    Cu alcoolemia cum stai Sica ? Vezi ca falsezi rau de tot….

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate