.

Premiul I la Concursul național de interpretare pianistică “LIRIKA”, pentru un elev devean

În perioada 24-25  octombrie 2020 a avut loc cea de-a doua ediție a Concursului național de interpretare pianistică “LIRIKA” organizat de Şcoala de Arte “JANINA BĂDICI” din Bucureşti, ediția din acest an desfăşurându-se în mediul online.

Concursul este dedicat atât profesioniştilor, cât şi amatorilor, care provin de la categoriile de vârsta preșcolari, elevi şi ajungând  până la studenti sau adulți, cu vârsta cuprinsă între 4 şi 50 de ani, care studiază pianul atât în sistemul de stat, cât şi în cel privat (cluburi de muzică, palate ale copiilor, şcoli sau instituții de cultură, sau în cadrul orelor particulare).

În concurs s-au înscris 88 de concurenți  cu vârste cuprinse între 5 ani şi 42 de ani, care au participat la cele două secțiuni (amatori şi profesionişti). Reprezentantul Liceului de Arte “Sigismund Toduță”-Deva, elevul Arhip Andrei din clasa a VII-a pian (anul 1de studiu), clasa prof. Popa-Morait Cristina, a obținut din partea juriului concursului Premiul I la interpretare pianistică-secțiunea profesionişti şi Premiul pentru compoziție.

Prof. Mariana Onţanu-Crăciun

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate