.

Primăria Deva începe consultarea publică pentru bugetul pe acest an

Primăria Deva a început procedura de consultare publică cu privire la proiectul de buget al municipiului pe anul 2020, persoanele interesate de structura acestuia având posibilitatea să transmită administraţiei locale puncte de vedere sau observaţii până la data de 3 februarie.

Propunerile referitoare la modul de întocmire a bugetului local pe acest an pot fi depuse în scris la Centrul de Informare a Cetăţenilor din cadrul Primăriei Deva, a informat, marţi, conducerea instituţiei.

Bugetul general al municipiului Deva a fost stabilit, în acest an, la o valoare de 187,2 milioane lei, în creştere cu 15% faţă de anul 2019. La această sumă se adaugă 10,46 milioane lei, excedent din anul trecut ce va fi utilizat pentru finanţarea cheltuielilor de la secţiunea de dezvoltare a localităţii.

Toate informaţiile despre structura bugetului pot fi consultate pe site-ul Primăriei Deva, consultarea publică privind proiectul de buget local fiind programată pe 3 februarie, ora 12,00, la sediul instituţiei.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate