.

Primarul comunei Luncoiu de Jos: Între cetăţeni şi administraţie există o relaţie puternică

Primarul comunei Luncoiu de Jos a adresat un mesaj de mulţumire cetăţenilor.

Alegerile locale din 27 septembrie au confirmat, încă o dată, vechiul proverb românesc care spune că „omul sfinţeşte locul”. Aşa s-a întâmplat şi în comuna Luncoiu de Jos, unde primarul Călin Dud a fost reales în fruntea comunităţii locale pentru un mandat de patru ani.

Campania edilului din Luncoiu de Jos a fost una normală pentru că dacă ai ce arăta oamenilor aceştia ştiu să aprecieze ceea ce ai făcut în perioada mandatului tău. Investiţiile în infrastructura locală, reabilitarea unor drumuri comunale, dar, mai ales, modernizarea şcolii generale din comună au contat, cu siguranţă, în rezultatul votului. Mai mult decât atât, proiectul major al administraţiei locale, acela de racordare la conducta magistrală de gaz metan, conduce spre un alt orizont de viaţă al cetăţenilor din zonă.

„Rezultatul votului confirmă ceea ce discutam cu oamenii în timpul campaniei electorale. Este vorba despre prietenia puternică dintre administrația publică și cetățenii comunei Luncoiu de Jos. Tuturor, le mulțumesc pentru alegerea continuității și doresc să-i asigur de tot respectul meu. Nu voi face economie la efort pentru ca localitatea noastră să înflorească și mai mult și nici nu voi tolera comportamente care să afecteze climatul constructiv de pe meleagurile noastre. Chiar dacă mai avem multe de făcut sunt convins că dacă Dumnezeu va permite le vom înfăptui pe toate împreună”, a declarat primarul comunei Luncoiu de Jos.

Din partea noastră, îi dorim primarului să-şi poată pune în practică toate proiectele pe care şi le-a propus, pentru ca oamenii locului să trăiască la acel standard pe care şi-l doresc.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate