.

Primarul din Băiţa: “Vă rugăm să staţi acasă!”

„Vă rugăm să staţi acasă!”, acesta este mesajul pe care administraţia locală din comuna Băiţa îl transmite tuturor cetăţenilor, în contextul epidemiei de coronavirus.

Oamenii sunt tentaţi să mai iasă din casă pentru se întâlni, însă autorităţile trag un semnal de alarmă asupra pericolului care pândeşte şi care poate afecta şi pe cei mai puternici dintre ei.

În vederea ajutorării cetăţenilor comunei, Primăria Băiţa a organizat un serviciu propriu prin care persoanele cu probleme sunt ajutate în procurarea produselor de strică necesitate.

„Primăria comunei Băiţa stă la dispoziţia cetăţenilor cu un serviciu prin care putem face cumpărăturile importante. Este vorba despre medicamente, alimente, produse de strictă necesitate. Rugămintea noastră este ca oamenii să stea acasă! Dacă aveţi cunoştinţă despre persoane care pot fi ajutate în această perioadă, vă rugăm să ne anunţaţi prin orice mijloace. Sănătatea noastră este foarte importantă!”, este mesajul adresat locuitorilor comunei Băiţa de către primarul Damian Diniş.

În acest sens, Primăria Băiţa a instituit un serviciu de permanenţă la care se răspunde non-stop la numărul de telefon 0254.683.110 sau la email [email protected].

„Vă rog să respectaţi regulile şi să staţi în casă!”, a conchis primarul comunei Băiţa, Damian Diniş.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate