.

Primarul din Râu de Mori: „Fiţi riguroşi cu măsurile de protecţie”

Noul primar al comunei Râu de Mori, Flaviu Dilertea, s-a confruntat, după preluarea mandatului de edil, şi cu o problemă mai puţin plăcută pentru domnia sa. Implicat în probleme de administraţie, primarul a constatat că starea sa de sănătate s-a alterat pentru două zile, iar testul efectuat a arătat că este pozitiv la infecţia cu Covid-19.

„Așa cum mulți știti, sunt pozitiv în urma testului pentru diagnosticarea COVID-19, dar sunt cât se poate de pozitiv și în atitudine la nivel mental. Urmez tratamentul și recomandările medicului de familie și pot spune că acum sunt într-o formă fizică aproape normală, dar foarte atent la orice posibil simptom. Am avut doar o secreție nazală abundentă în primă fază, apoi o ușoară durere de cap și gât, simpome care au dispărut în două zile. M-am autoizolat încă de la primul simptom care a apărut instantaneu, apoi am făcut testul când deja eram bine, pentru că nu voiam să risc revenid în colectivitate să infectez și pe alții. E un virus periculos, poate că pentru unii nu e cine ştie ce, o simplă răceală, dar v-aș ruga pe toată lumea să fiți cât se poate de responsabili, să conștientizați faptul că în schimb pentru cineva apropiat, drag nouă, poate fi fatal. Vă rog din suflet, fiți riguroși cu măsurile de autoprotecție. Pentru cei care sunteți de-asemenea infectați, nu priviți cu frică și groază boala….cu credința în Dumnezeu, cu o atitudine pozitivă, și o medicamentație luată după prescripția medicului, șansele de vindecare, fără urmări, sunt foarte mari. Multă sănătate și imunitate tuturor! Purtați-vă de grijă fratii mei, păziți-vă și trupul dar și inima și gândul!”, a transmis, pe pagina sa de socializare, primarul Flaviu Dilertea.

Partajează această știre

This Post Has One Comment

  1. Sanatate si Succes !

    Sanatate Domnule Primar si Doamne ajuta !
    V-am scris un lung mesaj cu sugestii chiar in acest ziar dar ma tem ca nu v -a parvenit asa ca voi incerca sa va contactez direct pe adrea de la Primarie ! Sanatate Dumneavoastra si celor dragi ! M.S.

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate