.

Produs de Hunedoara – Bun și fain, cu drag din Ardeal

Începând din a doua jumătate a lunii iunie, producătorii și artizanii din județul Hunedoara se bucură de promovare online gratuită, prin intermediul platformei www.produsdehunedoara.ro, o inițiativă a Agenției de Dezvoltare Economico-Socială a Județului Hunedoara, instituție publică aflată în subordinea Consiliului Județean Hunedoara.

Informațiile disponibile pe site au fost structurate în patru mari categorii: Produse Agricole, Meșteri Populari, Artizanat și Produse de Artizanat, Magazine și Mari Producători. De asemenea, producătorii sunt grupați pe cele 6 zone etnografice de proveniență, iar produsele sunt prezentate în funcție de tipul acestora: produse apicole, dulcețuri, siropuri, lactate și brânzeturi, fructe și legume, uleiuri, produse de panificație și așa mai departe.

Meșterilor populari și artizanilor din județ le-a fost dedicată o secțiune distinctă, aceștia fiind promovați prin prisma îndeletnicirilor lor și a poveștilor legate de acestea. Cei interesați pot găsi aici datele de contact ale meșterilor și ale atelierelor care confecționează costume populare, obiecte de decor din lemn, picturi, ceramică rustică sau decorativă și multe alte obiecte de artizanat.

Pe platforma Produs de Hunedoara se pot înscrie gratuit producătorii locali tradiționali, meșterii populari și artizanii din județ, transmițând o solicitare prin intermediul site-ului sau pe e-mail la adresa [email protected].

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate