.

Promovarea sportului devean continuă!

Devenii sunt așteptați joi, 17 septembrie 2020, în Parcul Cetății Deva, la ora 18:00, la o demonstrație de tenis, în cadrul evenimentului de promovare a sportului devean – Campioni în orașul Cetății.

Demonstrația este susținută de sportivi de performanță din orașul nostru și de doamna antrenor Laura Moț de la Tenis Club Deva.

Acești tenismeni de performanță au participat la competiții naționale și internaționale și au adus acasă medalii, diplome și trofee. Munca, pasiunea și devotamentul lor i-au ajutat să urce treptat pe locuri din ce în ce mai bune în clasament.

Tenis Club Deva are sportivi cu vârste cuprinse între 5 – 16 ani.

Printre sportivi se numără și Cristina Deac, fata care face performanță în tenisul românesc din scaunul rulant. Este un exemplu că poți reuși orice atunci când ai voință. Cristina este singura singura tenismenă din Campionatul Național Paralimpic.

Tenisul este recomandat copiilor deoarece se practică în aer liber, le consumă energia și îi ajută să se dezvolte fizic dar și psihic. Acest sport se poate practica însă la orice vârstă.

,,Campioni în orașul Cetății” este organizat de Tenis Club Deva în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva.

Participarea la evenimentul din Parcul Cetății Deva este liberă.

Evenimentul se desfășoară cu respectarea regulilor și măsurilor impuse la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului COVID-19.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate